Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Labiekārto arī privatizētos pagalmus

Privatizēto daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji ietaupa naudu uz pagalmu un piegulošo teritoriju labiekārtošanu, noslēdzot ar pašvaldību patapinājuma līgumu vai izmantojot pilsētas piešķirto līdzfinansējumu.

Daļa Ventspils atkal bez elektrības

Lai arī nav spēcīga vēja un liela sniega, tomēr daļa Ventspils kārtējo reizi palikusi bez elektrības.

2.lpp.Viedoklis: „Saglabāt vērtības”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Megija Zakalovska.

«Patīk mums Valentīna diena vai ne, atzīstam mēs to vai ne, bet šonedēļ zināmā mērā tomēr dzīvojām tās noskaņās. Tās tuvošanos varēja manīt gan sarkanās, violetās un rozā krāsas nieciņos un saldumos, kas veikalos izvietoti uzkrītoši tuvu ieejai un kasēm. Tāpat to ievērojām, vērojot Titānika reklāmu televīzijā un tematiskās reklāmas interneta lapās.»

3.lpp.

Satiksmes negadījumā mirst vīrietis

Ventspilī, Kaiju ielā, automašīnai iebraucot žogā, gājis bojā tās vadītājs. Iespējams, negadījums noticis vīrieša veselības problēmu dēļ.

Veikala ieejas durvis sola mainīt

Pēc Lielā prospekta 26. nama iedzīvotāja Andreja ierosinājuma plāno nomainīt pārtikas veikala mini top! ieejas durvis, kas skaļi klaudzot katrā aizvēršanas reizē.

4.lpp. Politika. Kopā ar ēnām uz Saeimu

Ēnu dienā uz Saeimas namu un prezidenta kanceleju līdzi Ventspils jauniešiem devās arī Ventas Balss. Par to, kādi ir skolēnu iespaidi par deputātu ikdienu un kā rit Ventspils pārstāvju darbs Saeimas namā un prezidenta mītnē, šoreiz politikas lapā.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp.

Domājot par ilgtspējīgu attīstību

Zigurds Piļķis par mežzini nostrādājis teju 30 gadus. Maģistra grādu un diplomdarbu izstrādājis par meža nozari, tai skaitā arī par dzīvniekiem tajā.

Par pienu maksās vairāk

Zemkopības ministrija Skolas piena programmai gatavojas palielināt finansējumu. Pagaidām vēl iecere ceļo pa ministriju gaiteņiem; ja viss noritēs bez aizķeršanās, programmā iesaistītie uzņēmumi lielāku finansējumu saņems arī par februāra mēnesī izdalīto pienu.

8.lpp. Sports. Ventspils dambretistam pirmā valsts bronza

Jaunais Ventspils dambretists Kristers Frīdenbergs, pirmo reizi startējot Latvijas čempionāta finālā, pārvedis mājās bronzas medaļu un labas cerības uz nākotni.

Šiciem medaļa otrajās spēlēs pēc kārtas

22. Ziemas olimpiskajās spēlēs medaļnieku sarakstā nu atrodams arī Latvijas vārds, jo bronzas godalgu kamaniņu divnieku mačos ieguvuši brāļi Andri un Juris Šici. Savukārt nesekmīgi olimpiāde turpinās Olimpiskā centra Ventspils atbalstītajam ātrslidotājam Haraldam Silovam.

Zināmi jau divi pretendenti

Aizvadītas vēl divas spēļu kārtas Ventspils kērlinga čempionātā, pēc kurām kļuvušas zināmas pirmās komandas, kas nodrošinājušas sev vietu labāko četriniekā un tiesības cīnīties par medaļām.

9.lpp. Ventspilnieku stāsti par īstu mīlestību

Šodien gaisā virmo mīlestība, tā dzirdama koku čaboņā un jūras šalkoņā, tā savā populārajā dziesmā dzied Pols Jangs. Tā ir svētā Valentīna diena. Šoreiz daži patiesi mīlas stāsti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: