Ventspils reģionālais Nevalstisko organizāciju atbalsta centrs (NVO) aicina ventspilniekus un pilsētas viesus uz tikšanos rūķu laika labdarības akcijā Ziemassvētki visiem.

Pasākums Ziemassvētki visiem notiks 14. decembrī no plkst. 10 līdz 13 Tirgus laukumā pie lielās egles.Tā laikā būs iespējams iegādāties sirsnīgus, pašu gatavotus rokdarbus Ziemassvētku tirdziņā, skatīties un klausīties dažādus priekšnesumus, kā arī pašiem darboties radošajās darbnīcās. Tāpat varēs apskatīt un pabarot zirgus, darbosies arī fotogrāfa darbnīca.

 

Visi ziedojumi un daļa no ietirgotā tiks izlietoti Ventspils reģionālā NVO atbalsta centra sociālās jomas dalīborganizāciju nodarbību materiāliem. Tās ir atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš", Krīzes centrs ģimenēm ar bērniem "Paspārne", Alternatīvās aprūpes centrs „Žēlsirdības māja”, Biedrība „Atvērtās durvis”, Latvijas Neredzīgo biedrības Ventspils teritoriālā nodaļa, Nodibinājuma Daudzfunkcionāls centrs ģimenei, jaunatnei, sabiedrībai „Spēkuguns”, Ventspils Kristīgā bērnu un jauniešu centrs „Timotejs".

 

Nodibinājums „Spēkuguns” arī piedalās tirdziņā, tāpēc steidzami nepieciešami brīvprātīgie, lai iesaistītos tējas dalīšanā, bērnu gatavoto suvenīru tirgošanā, spēļu un rotaļu organizēšanā. Pieteikties pa telefonu 28283897.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: