Svētdien, 1. decembrī, Ventspils virtuālā vēstniecība www.visitventspils.com savu 2. gadadienu atzīmēs ar jaunu produktu – virtuālām spēlēm un 1. Ventu bankas spēļu maratonu.

Maratons sāksies plkst. 10:00 un turpināsies diennakti. Maratona laikā ventu bankā par spēlēm nopelnītā nauda dubultosies. Par uzvarētāju kļūs tas, kurš nopelnīs vislielāko ventu summu. Uzvarētājs balvā saņems vēl 1000 ventu.

 

Spēles ir jauns produkts, kas paplašinās Ventspils naudas – ventu pelnīšanas iespējas un tapušas sadarbībā ar SIA „Kurzemes Democentrs”. Jubilejas reizē Ventspils virtuālās vēstniecības klientiem tiek piedāvātas pirmās divas - „Ventspils dārgumi” un „Atklāj Ventspili!”. Sagatavošanā ir vēl 4 spēles,kas būs pieejamas jau decembra beigās.Līdz šim ventus varēja nopelnīt septiņos veidos: reģistrējoties, izpildot testu, ievietojot ventspilinga bildi, izveidojot tūrisma maršrutu, video vai bilžu galeriju un saliekot puzles.

 

Par jaunajām ventu pelnīšanas iespējām Ventu bankas klienti pirmo reizi uzzinās ar e-pastu apziņošanas sistēmu, kas nodrošinās komunikāciju klientiem septiņās valodās.

 

Virtuālās vēstniecības izveide palīdzējusi tūrisma piedāvājuma un pilsētas popularizēšanā daudz aktīvāk izmantot sociālo mediju lomu un ietekmi.Sabiedriskās domas pētījumu centra “SKDS” 2013. gadā Ventspils naktsmītnēs veiktā aptauja liecina, ka pēdējo trīs gadu laikā trīskārt pieaugusi sociālo tīklu kā informācijas avota par Ventspili popularitāte – 2011. gadā tos minēja 9%, 2012. gadā 16% un 2013. gadā 27%.

 

Virtuālās vēstniecības mājas lapā www.visitventspils.com šobrīd reģistrējušies gandrīz miljons cilvēku visā pasaulē un, veicot piedāvātos uzdevumus, nopelnījuši ap 32 miljoniem ventu. 28% vēstniecības klientu ir no Latvijas, bet pārējie 72% no Lietuvas, Krievijas, Igaunijas, Lielbritānijas, Vācijas, Somijas, Norvēģijas u.c. valstīm. Vidēji lietotāji vēstniecības mājas lapā uzturas 10 minūtes.

 

Virtuāli nopelnītā nauda tiek izņemta Ventu bankā, bet tērēta kādā no 64 objektiem, saņemto par tiem būtiskas atlaides. Lietotāji divu gadu laikā lietošanai no Ventu bankas izņēmuši gandrīz 12 miljonus ventu. 1,5 mij. atgriezušies atpakaļ Ventu bankā. Populārākās ventu bankas izmantošanas vietas ir Olimpiskā centra „Ventspils” objekti - Piedzīvojumu parks, Ūdens piedzīvojumu parks, Lemberga hūte u.c. , no kurām Ventu bankā atgriezušies ap 900 000 ventu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: