Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ierēdņi izstiepj starpbrīža garumu

Grozījumi MK noteikumos paģēr skolām organizēt garākus ēšanas starpbrīžus. Šo noteikumu izpilde liek izglītības iestādēm mācību gada vidū mainīt dienas kārtību, kas savukārt var radīt zināmas problēmas bērniem, kas iesaistīti interešu izglītībā.

Lemberga hūte gatava ziemas sezonai

Vakar Ventspilī bija manāms pirmais ziemas vēstnesis – sniedziņš, kas siltā laika dēļ, protams, gan uzreiz nokusa. Taču tas liek sarosīties ziemas prieku cienītājiem un to piedāvātājiem.

2.lpp. Viedoklis: «Darba tikums ir miris», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Atļaujiet strādā, tad pasaule cilvēku rokām taps sakārtota un droša. Ikviens grib īstenot sevi ar tām spējām, kas viņam piemīt. Taču kopš varu nosaka politika un nauda, latviešu izdaudzinātais darba tikums ticis nīcināts un daudzviet arī iznīcināts, kvalitāte ir izmainīta pret zemāko cenu, godalieta un godavīri pastāv vien pasakās. Protams, ar retiem izņēmumiem.»

 

3.lpp.

Iztaujāja deputātu Robertu Zīli

«Negribu teikt, ka eiro ir drošs kuģis, tik vienkārši nav,» pagājušajā piektdienā, tiekoties ar iedzīvotājiem Galvenajā bibliotēkā, norādīja Eiroparlamenta deputāts Roberts Zīle.

Arī Ventspilī piemin upurus

Mūsu pilsētā cilvēki vairākās vietās izveidojuši piemiņas vietas, sērojot par Zolitūdes traģēdijā bojā gājušajiem. Par viņiem aizlūgts dievkalpojumos.

 

4.lpp.

Mīļdzīvnieki citos medību laukos

Mājas mīluļa – kaķa, suņa, papagailīša vai kāda cita mājdzīvnieka – aiziešana nebūtībā ir patiesi sāpīga. Tāpēc gribas izveidot kapavietu tā piemiņai.

Tārgales lietā māte tiesā zaudējusi

Arī Rīgas Apgabaltiesas lēmums par Ventspils novada bāriņtiesas rīcību, atņemot tārgalniecei Inesei Rodinai tolaik 11- gadīgā dēla aprūpes tiesības, ir mātei nelabvēlīgs. Bāriņtiesa otrās instances tiesā attaisnota.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. BK Ventspils turpina izbraukuma tūri

BK Ventspils basketbolisti turpina četru izbraukuma spēļu turneju. Arī otrajā mačā viņi tikuši pie uzvaras, Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēlē Igaunijā ar 81:51 sagraujot vietējo vienību Pērnava.

Plēsniekam divi Latvijas rekordi

Jaunas virsotnes sasniedzis mūsu vadošais svarcēlājs Artūrs Plēsnieks – labojot divus valsts rekordus, viņš Krievijā notikušajās Kremļa kausa izcīņas sacensībās svarcelšanā svara kategorijā līdz 105 kilogramiem pirmo reizi savā karjerā divu vingrinājumu summā pacēlis 400 kilogramu.

Pārtrūkst volejbolistu trīs uzvaru sērija

Pirmo zaudējumu savā laukumā šosezon piedzīvojuši VK Ventspils volejbolisti – Latvijas Nacionālās volejbola līgas sestās kārtas spēlē viņi ar 1:3 piekāpās Burtnieku novada spēlētājiem.

7.lpp. Ceļasoma. Svētceļojums uz apsolīto zemi

Galvenais mērķis, kāpēc devāmies uz Izraēlu, bija svētceļojums uz šīs valsts svētajām vietām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: