28. novembrī plkst. 16.00 un 19.00 Kultūras centrā viesosies Austrumeiropas krāšņais lāzerprojekcijas un gigantisko ziepju burbuļu cirka šovs 3D ar jaunu, piedzīvojumiem pilnu un aizraujošo programmu "Nākotnes cirks".

Tajā piedalīsies Austrumeiropas cirka mākslinieki: žonglieri, burvju mākslinieki, klauni, akrobāti, transformeri, ziepju burbuļu šova meistars un daudzi citi.

Izrādes laikā skatītāji varēs redzēt arī transformeru šovu, sarežģīto akrobātisko priekšnesumu un pat Lāzermenu no lāzeru staru pavēlnieku no citas galaktikas.

Šis ir nākotnes cirks, kas domāts gan pieaugušajiem, gan bērniem. Lāzerman - varens lāzeru staru pavēlnieks, cilvēks transformers - atnācējs no kosmosa. Grandiozs šovs ar gigantiskiem, starojošiem ziepju burbuļiem, spēka žonglieris ar metāliskiem kubiem, trīsmetrīgs balts lācis, kas dejo deju "Amerikano", spožs un neaizmirstams klaunu duets "Kokodžamba". Būs iespēja redzēt Ukrainas Cirka šovu, profesionāla, mākslinieku izpildījumā. Šovā tiek izmantotas interaktīvas dekorācijas 3D projekciju apmērā un augstvērtīgs muzikālais pavadījums.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: