Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu Ventspils uzņēmuma vai iestādes pārstāvi uz informatīvo semināru, kurā tiks stāstīts par iespējām un nosacījumiem interaktīvo ekrānu izmantošanai. Pasākums sāksies 24. oktobrī plkst. 14:00.

Ventspils pilsētā SEED projekta ietvaros jau vairāk kā pusgadu ir izvietoti interaktīvie ekrāni iedzīvotājiem ērti pieejamās vietās. Laika gaitā iedzīvotāji pie tiem jau ir pieraduši un ar interesi seko līdzi ekrānos redzamajai informācijai, piemēram, poliklīnikā gaidot ārstu, bibliotēkā izvēloties grāmatas vai žurnālus, autoostā gaidot autobusu. Lai pilnveidotu un uzlabotu ekrānos redzamo informatīvo saturu, uzņēmumiem un iestādēm joprojām tiek piedāvāts veidot sadarbību ar Ventspils Digitālo centru un ar ekrānu palīdzību informēt iedzīvotājus arī par savām aktivitātēm.

 

Prioritāte publicitātei ekrānos vienmēr būs tieši e-pakalpojumiem, tomēr ir arī daudzas citas aktivitātes, par kurām iedzīvotājiem noteikti būtu vērts uzzināt. Kuras tās ir un kā šo aktivitāšu un e-pakalpojumu publicitātes materiālus vislabāk noformēt attēlošanai interaktīvajos ekrānos, par to vairāk stāstīs projekta koordinatore Vita Vītola un tehniskais eksperts Māris Upenieks. Semināra nobeigumā abi lektori sniegs arī individuālās konsultācijas, lai risinātu dažādus specifiskus jautājumus, kas nebūs ietverti semināra pamatprogrammā.

 

SEED (Eiropiešu Digitālo Prasmju Veicināšana) ir projekts, kuru līdzfinansē Eiropas Komisija, lai palīdzētu iedzīvotājiem apzināties, kas ir e-pārvalde un kādu labumu tā sniedz. Projekts darbojas jau pusotru gadu, un tā realizētājs Latvijā ir Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde „Ventspils Digitālais centrs”.

 

Šobrīd iedzīvotājiem ir iespējams arī izteikt savu viedokli par SEED darbību, izmantojot zemāk norādītās saites:

  • Iedzīvotājiem, kuri jau ir iepazinušies ar SEED darbību, lūgums atvērt šeit.

  • Iedzīvotājiem, kuri nav vēl iepazinušies ar SEED darbību, lūgums atvērt šeit.

  • Iestāžu darbiniekiem, kuri izmanto SEED, lai reklamētu savus pakalpojumus, lūgums atvērt šeit.

Plašāka informācija un pieteikšanās uz semināru pa e-pastu beatrise.kalnina@ventspils.lv vai zvanot pa tālr. 63607607 līdz 21. oktobrim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: