Par spīti iepriekš izskanējušajām bažām, ka atsevišķās Ventspils izglītības iestādēs līdz jaunā mācību gada sākumam varētu nepabeigt visus remontdarbus, tie tomēr tiks paveikti laikus, preses konferencē informēja Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilij").

"Lai arī par atsevišķām skolām bija bažas, ka remontdarbus nepagūs pabeigt līdz mācību gada sākumam, precizētā informācija liecina, ka visi darbi līdz 30. augustam tiks pabeigti," informēja Lembergs. Bažas bijušas par to, vai laikus tiks pabeigti visi remontdarbi 5. vidusskolā un bērnudārzā "Varavīksne", kā arī 6. vidusskolas galvenās ieejas remonts.

Lembergs uzsvēra, ka pilsētas skolās un bērnudārzos šovasar veikti ļoti apjomīgi remontdarbi, kas izmaksājuši 427 000 latu. "Tas ir ļoti liels apjoms, pie tam tie bija visdažādākā profila remontdarbi - sākot ar bērnudārzu grupiņu un skolu klašu remontu un beidzot ar informācijas komunikācijas tehnoloģiju infrastruktūras ievilkšanu skolās, lai būtu nodrošināts bezvadu internets," piebilda Ventspils mērs.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: