Ir noslēdzies Kurzemes plānošanas reģiona Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu informācijas centra organizētais fotokonkurss ES struktūrfondi Kurzemei.

Konkursa dalībnieki bija aicināti apceļot Kurzemes reģionu, nofotografēt vismaz trīs objektus, kuri īstenoti, piesaistot ES struktūrfondu finansējumu, un pievienot tiem parakstu jeb saukli par personīgo vai sabiedrības ieguvumu no tā.

 

Izskatot iesūtītos darbus, Komisija nolēma piešķirt veicināšanas balvu ventspilniecei Dacei Kamelai, kura bija izveidojusi plakātu par realizētajiem ES struktūrfondu projektiem Ventspilī. Pirmo vietu un fotokameru Nikon D3100 ieguva liepājniece Madara Lapsa; viņa iesniedza sešas fotogrāfijas, kuras aptvēra vairāk nekā vienu pašvaldību, kā arī tām bija pievienoti asprātīgi paraksti. Otro vietu ieguva liepājnieks Mārtiņš Kopštāls, savukārt trešo – kuldīdzniece Alise Volanska.

 

Komisija piešķīra pārsteiguma balvu Liepājas pašvaldībai, jo tās teritorijā esošie objekti bija fotografēti un iesniegti konkursam visbiežāk.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: