Sestdien, 31. augustā, no plkst. 12 līdz 16 Ventspils Jaunrades nams aicina uz koncertiem, robotikas un velo paraugdemonstrējumiem, modes skati, radošajām darbnīcām un bez maksas vērot planetārija un observatorijas seansus.

Interesenti varēs apskatīt nama telpas un vēsturisko zāli. Būs iespēja iztaujāt pedagogus un reģistrēties nodarbībām; iepazīties ar esošajām un jaunajām interešu izglītības programmām.

 

Sestdien Jaunrades nama pedagogu kolektīvs gaidīs ciemos esošos un jaunos audzēkņus no 3-25 gadu vecumam, viņu vecākus un vecvecākus. Bet no plkst. 14.00-16.00 gaidīs ciemos arī bijušos pedagogus un tehniskos darbiniekus. Savukārt vakarā no plkst. 20.00-22.00 namā būs nakts novērojumi observatorijā un planetārija šovs katru pusstundu, darbosies naksnīgā autotrase, varēs iemēģināt balsi karaoke. Pagalmā ugunskura gaismā risināsies sarunas, kuras vadīs jauniešu kluba „Knaģis” biedri.

 

Šim mācību gadam Jaunrades nams sagatavojis jaunu piedāvājumu – studiju pusaudžiem „Nāc pie puikām!”, leļļu teātra studiju un datorspēļu programmēšanas studiju. Tēlotājas mākslas studiju turpmāk vadīs māksliniece Ingvilda Knāviņa. Nodarbības interešu izglītības programmās ir bezmaksas.

 

Pērn Jaunrades namu apmeklēja ap 1800 audzēkņu 129 grupās. Jaunrades nams pieaugušajiem no 25 gadu vecuma piedāvā šādas Mūžizglītības programmas: foto, tēlotāja māksla, ģitārspēle.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: