Ventspils reģionālais nevalstisko organizāciju (NVO) atbalsta centrs ir uzsācis jauniešu projekta „EMPLOYER OR EMPLOYEE?” realizāciju, kas finansiālu atbalstu saņēmis Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas "Jaunatne darbībā" ietvaros.

Pasākums notiks no 19. līdz 27. augustam Valdemārpilī, viesu namā „Vidi”. Tā laikā jaunieši no Latvijas un Bulgārijas satiksies, lai kopīgi apspriestu tēmas par jauniešu darba iespējām. Tiks runāts par to, kādas ir jauniešu iespējas, kā sākt pašam savu uzņēmējdarbību, kā atrast sev vispiemērotāko darbu, kā sagatavoties darba intervijai, kādas prasmes nepieciešamas, lai veiksmīgi iekļautos darba tirgū un kā tās iespējams attīstīt. Pasākuma laikā jauniešiem būs iespēja saturīgi un lietderīgi pavadīt brīvo laiku un iepazīt citu valstu kultūru.

 

Lai sasniegtu izvirzītos mērķus, pamatā tiks izmantotas dažādas neformālās mācīšanās metodes, piemēram, grupu diskusijas, prezentācijas, simulāciju un lomu spēles.

 

Projekta mērķa grupa ir jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem, kuri ir aktīvi, vēlas dalīties savā pieredzē kā arī iegūt jaunas zināšanas.

 

Jaunieši, kuri uzskata sevi par atbilstošu mērķa grupai, tiek aicināti izmantot iespēju un pieteikties dalībai projektā līdz 10. jūlijam. Pieteikuma anketu var aizpildīt ŠEIT!

 

Projekts tapis Ventspils reģionālā NVO atbalsta centra realizētā un Ventspils pilsētas domes atbalstītā projekta „Izmanto iespējas savām idejām!” laikā, kad Ventspils studenti, kā arī strādājoši un nestrādājoši jaunieši apguva prasmi projektu rakstīšanā.

 

Plašāka informācija par projektu: Andreja ielā 7 (4. stāvā, Ventspilī, zvanot pa tālruni 63623136 vai elektroniski, rakstot uz e-pastu: ventnvoac2@inbox.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: