Šonedēļ tiek pabeigti būvdarbi vēl trīs rotaļu laukumos, kas pilsētas bērniem dāvās spēļu vietas tuvu viņu mājām.

Jau pirmdienas vakarā bērni varēja sākt spēlēties rotaļu laukumos Rindas ielā 25 un Talsu ielā 12. Abos rotaļu laukumiņos ir līdzīgas rotaļu iekārtas, kas ir lielu dzīvnieciņu formā. Talsu ielā bērni var kāpelēt pa aitiņām, kuras pielāgotas tā, lai bērniem būtu gan interesantas rotaļu iekārtas, gan drošs aprīkojums.

 

Dažādi rotaļu dzīvnieciņi atrodas arī pie 5.vidusskolas, kur ir cūciņa, aitiņa un divas gotiņas. Tāpat paralēli rotaļu laukuma izveidei pie skolas novietoti arī jauni āra trenažieri, kas pilsētniekiem sniedz iespēju uzturēt sevi labā formā.

 

Abos bērnu rotaļu laukumiņos gan vēl jāveic pēdējie labiekārtošanas darbi. Tie ir apzaļumošanas un citi tamlīdzīgi uzdevumi, kas gan nav iemesls lai liegtu bērniem prieku un neļautu rotaļāties jaunajās iekārtās jau tagad.

 

Lidotāju ielā 17A Komunālā pārvalde jau veikusi rotaļu laukuma ieklāšanu ar gumijas segumu, kuram pēc tā ieklāšanas ir jāstāv vismaz divas dienas, pirms uz tā var droši pārvietoties. Pēc seguma sagatavošanas bērni varēs rotaļāties arī šajā jaunajā laukumiņā. Ir vērts mazliet pagaidīt, jo pēc pēdējiem labiekārtošanas darbiem mazajiem pilsētniekiem būs ļoti interesants rotaļu laukums, kur atrodas gan spēļu džips, gan divi ļoti lieli rotaļu kompleksi, kuros bērni varēs izmantot daudzveidīgas rotaļu iekārtas.

 

Ar šo trīs rotaļu laukumu iekārtošanu ir izveidotas drošas spēlēšanās vietas ļoti daudzos pilsētas rajonos, kas nodrošina simtiem bērnu ar modernām rotaļu vietām. Tuvākajā laikā plānots pabeigt arī jaunu iekārtu izveidošanu „Bērnu pilsētiņā”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: