Vakar tika paziņoti 24 izglītības programmas Iespējamā misija (IM) jaunie dalībnieki, kuri kā savu profesionālo izaicinājumu izvēlējušies darbu skolā un pievienosies 70 esošajiem programmas skolotājiem un absolventiem.

Starp jaunā iesaukuma dalībniekiem ir arī divi Ventspils Augstskolas 2013. gada absolventi – Kristaps Auzāns un Ieva Vaivode.

 

Programmā IM Kristaps Auzāns būs matemātikas skolotājs, bet Ieva Vaivode – angļu valodas skolotāja Dobeles Valsts ģimnāzijā. „Gribu būt skolotāja, kas mācību procesā spēj iekļaut dažādas tehnikas un uzdevumus, kas ļautu skolēniem pilnveidot viņu personību un paplašināt viņu redzesloku, par skolēnu pašmērķi neizvirzot atzīmes, bet gan personīgo gandarījumu par paveikto,” saka Ieva.

 

Šobrīd Kristaps un Ieva ir veiksmīgi aizstāvējuši bakalaura darbus, lai š.g. 21. jūnijā svinīgi saņemtu bakalaura līmeņa diplomus. Kristaps ieguvis bakalaura grādu vadībzinātnēs, turklāt Ieva – bakalaura grādu tulkošanas studiju programmā Tulkošana angļu-latviešu-vācu valodā.

 

IM šogad pieteicās 214 jaunieši. Rūpīgā atlasē, vērtējot kandidātu līdzšinējos akadēmiskos un profesionālos sasniegumus, sadarbības un komunikācijas prasmes, mērķtiecību un neatlaidību un, lielu vērību pievēršot dalībnieka motivācijai iesaistīties Iespējamā misijā, tika izvēlēti 24 dalībnieki.

 

Foto: venta.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: