Šodien Ventspils pilsētas dome nolēma atbalstīt finansējuma piešķiršanu investīcijām sporta bāzēs.

Finansējums ir paredzēts sporta bāžu, t.sk. nacionālo sporta bāžu uzturēšanai un nodrošināšanai ar nepieciešamo aprīkojumu.

 

Lai nodrošinātu vides pieejamību personām ar kustību traucējumiem, uzsākta projekta „Mana sociālā atbildība” realizācija. Šogad plānota lielā un mazā peldbaseina, kā arī Pludmales akvaparka pielāgošana personām ar kustību traucējumiem. Ūdens piedzīvojumu parkā tiks pārbūvētas mazā baseina ģērbtuves un sanitārie mezgli, ierīkoti mobilie pacēlāji un pārvietojamie hidrauliskie pacēlāji, atvieglojot pilsētas iedzīvotājiem un viesiem, īpaši tiem, kas pārvietojas ratiņkrēslā, nokļūšanu peldbaseinā.

 

Lai nodrošinātu pašvaldības funkciju – veicināt iedzīvotāju veselīgu dzīvesveidu un sportu, Ventspils pilsētas pašvaldība ir izveidojusi modernu sporta nozares infrastruktūru, kam ir nozīmīga loma sporta attīstībā un veselīga dzīvesveida popularizēšanā Ventspilī, Kurzemes reģionā un visā Latvijā. Investīcijas sporta bāzēs, tajā skaitā nacionālajās sporta bāzēs, Sporta ielā 7/9, Lauku ielā 5, Saules ielā 141, Brīvības ielā 14, Sporta ielā 5, un Tārgales ielā 5a nodrošinās nozīmīgu valsts un Eiropas līmeņa sacensību norisi, kā arī starptautiskiem standartiem atbilstošu treniņu procesu sportistiem un sporta un rekreācijas iespējas iedzīvotājiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: