Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pārventai sava brīvdabas estrāde

Ventspilī uzbūvēta jauna brīvdabas estrāde. Pārventas svētkos, kas notiks 25. maijā, tās atklāšanā bērnu parkā Fantāzija uzstāsies šarmantā dziedātāja Marija Naumova, bet dienu vēlāk – leģendārā pagājušā gadsimta 70. gadu baltkrievu grupa Pesņari.

Būvnieki atrod aviācijas bumbu

Topošā sauskravu termināļa būvlaukumā netālu no Ventas tilta atrasta milzīga aviācijas bumba. Visticamāk, tā šobrīd jau ir neitralizēta jūrā.

2.lpp. Viedoklis: „Kā nav kauna?”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka
«Tiem, kuri uzvedas kliedzoši bezkaunīgi, parasti uzjautā: vai nebiji mājās, kad kaunu dalīja? Tā šobrīd jājautā Vienotības politiķei, labklājības ministrei Ilzei Viņķelei par viņas attieksmi pret pensionāriem. Ministre pirms laika apgalvoja, ka pensionāri neko nav ieguldījuši neatkarīgās Latvijas ekonomikā, tādēļ tie var priecāties, ka viņiem vispār kaut ko maksā.»

3.lpp.

Ugunsgrēkā iet bojā vīrietis

Naktī uz trešdienu savā darba vietā ostas teritorijā ugunsgrēkā gājis bojā vīrietis, bet trīs sievietes izglābtas.

Ostgalnieki diskutēs par ietvēm

Veicot ielu labiekārtošanu Ostgalā, pilsētas pašvaldība nolēma uzzināt vēsturiskā rajona iedzīvotāju viedokli par to, kādām vajadzētu būt jaunajām ielām.

4.lpp.

Mode bērniem un pieaugušajiem

Sestdien teātra namā notiks īpašs pasākums – Latvijas Modes palātas rīkotais modes šovs Riga Fashion Mood Premium Ventspils. Savas kolekcijas rādīs 14 dizaineri.

Stāsta par vardarbību skolā

Nav noslēpums – vardarbība skolās vienmēr bijusi aktuāla tēma, tāpēc organizētās tikšanās skolēniem ar Valsts policijas pārstāvjiem ir labs veids, lai to mazinātu.

5.lpp.

Godina vides izglītības konkursu dalībniekus

Apbalvoti skolēni, kas šajā mācību gadā piedalījušies vides izglītības pasākumos, tādējādi izpildot arī Zilo karogu kustības programmas prasības.

6.lpp. Sports. Berķis/Čeporjus – trešie Talsu rallijā

Latvijas rallija čempionāta ceturtajā posmā – rallijā Talsi – lielisks starts padevās NJ Racing ekipāžai Jānim Berķim un Edgaram Čeporjus, kas kopējā ieskaitē finišēja augstajā desmitajā pozīcijā, bet savā klasē (A+) ieguva trešo vietu.

Vingrotājiem godalgas Rīgā un Liepājā

Mūsu sporta skolas Spars vingrotāji startējuši sacensībās Rīgā un Liepājā, kur guvuši arī vērā ņemamus panākumus, kas vainagojušies arī ar vairākām izcīnītām godalgām.

Šauj ar domām par olimpiādi

Sporta skolas Spars audzēkņi veiksmīgi startējuši šaušanas sacensībās Aizputē, kas bija viena no pēdējām spēka pārbaudēm pirms Latvijas Jaunatnes olimpiādes, kura jūnija vidū risināsies Ventspilī.

7.lpp. Izglītība. Vairāk nekā skolas programmā

Lieliskus panākumus Latvijas Universitātes (LU) organizētajā olimpiādē Tik vai... Cik? jeb matemātikas sacensībās 4. klašu skolēniem guvuši Centra sākumskolas 4. a klases audzēkņi. Bērnu vecāki par to lielu paldies saka skolotājai Līgai Nēliusai.

Izveido unikālu mājaslapu

Centra sākumskolas 2. a klases kolektīvs ir īpaši sadraudzējies ar Gāliņciema bibliotēku. Kopīgi viņi paveikuši lielu darbu, kas novērtēts visas Latvijas mērogā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: