Svētdien plkst. 12.00 Bērnu pilsētiņā būs atkalredzēšanās ar pasaulē labāko celtnieku un rotaļnieku Karlsonu.

Karlsons mācīs bērniem kā kļūt par maziem Karlsoniņiem un skaļākiem krācējiem, veiklākiem lēcējiem un skrējējiem, izrādīs arī savus vislabākos „paņēmienus” kā sadraudzēties un uzjautrināt pat visdusmīgāko draugu.

 

Pēcpusdienu vadīs un Karlsona lomā iejutīsies kultūras pasākumu vadītāja Indra Vītiņa.

Savukārt, plkst. 15.00 Bērnu parkā „Fantāzija” Karlsons, popstudijas „Jūras akmentiņi” dalībnieki un parka bērni atklās jauno estrādi.

 

Uz jaunās skatuves tiks izrādīta leļļu kameropera „Prieka noslēpums”. Šajā vienotajā mākslas darbā apvienojas divi šķietami pretēji žanri – leļļu teātris un opera. Leļļu kameropera „Prieka noslēpums” ir izrāde par prieku un sapņiem. Unikālā mākslas darba veidošanā apvienojušies dažādu žanru profesionāļi. Mūzikas autors ir komponists Jānis Strazds. Izrādē piedalīsies „Liepājas kameroķestra” mūziķi. Gunta Kolerta vadībā, pie diriģenta pults - Jēkabs Ozoliņš, Ingrīdas Lūres izlolotie Liepājas baleta un deju studijas jaunie talanti, horeogrāfiju dejām veidojušas Inita Saleniece un Ingrīda Lūre. Galvenajā, lelles Sniedzītes, lomā - soliste Laura Bluķe; Pasaku feja – Ieva Dreimane; Ķērpainis – Juris Ločmelis, kā arī leļļu meistari Pēteris un Agita Trupi.

 

Pasākumus finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība un Ventspils Brīvostas pārvalde.

 

Ieeja pasākumos bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: