Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ar vērienu atklāj velosezonu

Aptuveni trīs tūkstoši cilvēku no Ventspils un citām Latvijas pilsētām sestdien devās pilsētas ielās, simboliskā braucienā atklājot jauno velosezonu.

Pirmie kandidāti jau pieteikti

Ir sākusies pilsētas Balvas un Lielās balvas kandidātu pieteikšana. Ikviens ventspilnieks aicināts ieteikt tai cilvēkus un kolektīvus, kas izcili un no sirds dara savu darbu.

2.lpp. Viedoklis: „Laikus pateikts paldies”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Marlena Zvaigzne
«Mani neizbrīna ierosinājums Lielo Balvu piešķirt nu jau bijušajam Ventspils Augstskolas rektoram Jānim Eglītim, bet viņa pēkšņā aiziešana vēlreiz atgādina, cik būtiski ir pateikt cilvēkam paldies, kamēr viņš vēl dzīvs, nevis pēc tam, kad labos vārdus var uzklausīt ģimene vai kolēģi.»

3.lpp.

Novadā piemin nacionālos partizānus

Ik gadu maija sākumā Ugāles pagasta Dzelzkalnu Brāļu kapos tiek pieminēti nacionālie partizāni.

Piešķir naudu izglītības iestādēm

Ventspils dome piešķīrusi papildu līdzekļus Izglītības pārvaldei izglītības iestāžu ēku rekonstrukcijai, teritorijas labiekārtošanai u.c. Papildus iedalīti 492 893 lati.

Kūlas ugunsgrēkiem labvēlīgs pavasaris

Izteikti sausais pavasaris bijis par iemeslu pamatīgam kūlas ugunsgrēku pieaugumam. Tomēr no nopietnām sekām, par laimi, izdevies izvairīties.

4.lpp. Darbs un nauda. Bezdarbnieki palīdz pagaidu darbos

Cilvēkiem, kuri dažādu iemeslu dēļ ilgstoši nevar atrast darbu, piedalīšanās algotajos pagaidu sabiedriskajos darbos ne tikai nodrošina minimālus ienākumus, bet arī palīdz socializēties, atgūt darba iemaņas kolektīvā, bet nereti – atrast arī pastāvīgu darbu.

Aizgāja no bankas un atvēra veikalu

Mūsu pilsētā tagad pieejams jauns tirdzniecības iestāžu veids – veikals studija. Pirmie šajā jomā kļuvuši Skaistuma un stila studijas e-Trend veikali. Nesen Raiņa ielā 7 sāka darboties jau otrs tāda paša nosaukuma veikals.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Ventspils un VEF dala uzvaras uz pusēm

Aizvadītas pirmās divas Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas finālsērijas spēles, un tajās pa reizei pie panākuma tikuši gan BK Ventspils, gan VEF Rīga basketbolisti.

Futbolisti atgriežas labāko trijniekā

Latvijas futbola Virslīgas čempionāta sestās kārtas spēlē uzvaru izcīnījuši FK Ventspils futbolisti, kas savā laukumā ar 3:0 (1:0) apspēlēja FC Jūrmala. Pēc šī panākuma ventspilnieki atgriezušies arī labāko trijniekā čempionāta kopvērtējumā.

Macuks – Eiropas čempionāta līderis

Eiropas motokrosa čempionātā aizvadītas pirmo trīs posmu sacensības, kas ir tieši puse no plānotajiem mačiem, un pēc tām par čempionāta līderi prestižākajā MX1 klasē kļuvis mūsu motokluba Rodeo braucējs Toms Macuks.

7.lpp. Fotoreportāža. Ar vērienu atklāj velosezonu

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: