Vakar veselības ministre Ingrīda Circene pasniedza Veselības ministrijas Atzinības rakstus nozares darbiniekiem. Atzinības rakstus saņēma Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Aptiekas vadītāja Dace Eine, kā arī tiesu medicīnas eksperts Uldis Nēliuss.

Par ilggadīgu un pašaizliedzīgu darbu Atzinības rakstu saņēma arī Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas aptiekas vadītāja Dace Eine. Savukārt Uldis Nēliuss, Valsts tiesu medicīnas ekspertīzes centra Kurzemes reģionālās nodaļas vadītājs, vecākais tiesu medicīnas eksperts, par kvalificētu un godprātīgu darbu un ieguldījumu tiesu medicīnas jomā.

 

Dace Eine Ventspils slimnīcā strādā jau vairāk kā 40 gadus - kopš 1972. gada 4. maija. Aptiekas vadītāja regulāri paaugstina savu kvalifikāciju apmeklējot seminārus, kursus, konferences un kongresus. Interesējas par sasniegumiem un jauninājumiem medicīnas zinātnēs. Iegūtās profesionālās zināšanas un pieredzi viņa pielieto savā ikdienas darbā. Dace Eine ir zinoša, pretimnākoša, saprotoša un iejūtīga attiecībā pret darba kolēģiem un sadarbības partneriem.

 

Uldis Nēliuss ir ilggadējs slimnīcas Patoloģiskās anatomijas nodaļas tiesu medicīnas eksperts, kurš ir cienīts un zinošs savas jomas speciālists

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: