Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Bāze ir, jābūt arī medaļām

Sestdien, kad cituviet Latvijā lija lietus, ventspilnieki, saules lutināti, svinīgi atklāja rekonstruēto airēšanas sporta bāzi Dampeļi. Vienlaicīgi notika arī jaunās airēšanas sezonas atklāšanas sacensības, kas pulcēja vēl nebijušu skaitu dalībnieku – 180 sportistu no Latvijas un Igaunijas.

Aldis Slavinskis: «Zīlīte» rullē

Ar krāšņu balonu salūtu, gardu torti, bērnu dziesmām, atritinātiem atmiņu kamoliem un sirsnīgiem pateicības vārdiem bērnudārzs Zīlīte nosvinējis savu 50. dzimšanas dienu.

2.lpp. Viedoklis: „Kaut kā nesanāca ”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka
«Zīlītes bērni jubilejā atklāja, ka vēlas, lai katram no viņiem dārziņā būtu planšetdators. Taču vairums vēlas vienkārši labi mācīties, vēlas, lai audzinātājas vienmēr ir tikpat laimīgas un priecīgas, kādas bijušas līdz šim, un lai dārziņā ir daudz pulciņu. Lai top!»

3.lpp.

Kempings gaida viesus

Piejūras kempinga viesu sarakstā pirmās vietas ieņem lietuvieši un latvieši, bet vācieši un nīderlandieši labprāt ceļo ar treileriem un attiecīgi vēlas izmantot pieslēgumus riteņu mājiņām. Aukstais pavasaris aizkavējis ceļotājus – sezona sākas gausi.

Skandāls termināļa būvniecību nav ietekmējis

Tracis, kas sacelts ap hidrobūvniecības kompānijas AS BMGS maksātnespēju, nekādi nav ietekmējis sauskravas termināļa būvniecību Ventspils ostā. BMGS maksātnespējas prasība ir atsaukta un lieta ir izbeigta.

Pierāda laupītāja un sieviešu dūrēja vainu

Apcietināts un kriminālvajāšanai nodots laupītājs, kas novembrī sadūra un aplaupīja kādu sievieti.

4.lpp. Sports un atpūta

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Skatuve

7.lpp.

Zemūdens mednieki talko ezerā

Lielās talkas dienā savu artavu apkārtnes sakopšanā ieguldījuši arī Ventspils zemūdens mednieki. Viņi tīrīja Būšnieku ezera dzelmi pie pludmales.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: