Lai gan aprīļa saule mūs ir lutinājusi un āra gaisa vidējā temperatūra šajā nedēļā bijusi vidēji plus 6 grādi pēc celsija, pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" (VNĪ) vēl neplāno atslēgt apkuri VNĪ pārvaldīšanā esošajās daudzdzīvokļu dzīvojamajās mājās.

Saskaņā ar laika prognozi, līdz aprīļa beigām vēl pieturēšoties salīdzinoši vēss laiks. Informējam, ka lielākajā daļā VNĪ apsaimniekoto māju ir uzstādīta automātiskā regulēšana un, ja āra gaisa temperatūra sasniedz plus 10 grādus pēc celsija, apkure automātiski atslēdzas. Kopumā VNĪ pieņem lēmumu par apkures atslēgšanu, ja gaisa temperatūra pārsniedz plus 8 grādus pēc celsija.

 

Tomēr, ja ir vēlme apkuri atslēgt ātrāk, aicinām par to informēt VNĪ Ekspluatācijas daļas meistarus Užavas ielā 8. Lēmumu par apkures atslēgšanu VNĪ var pieņemt, ja to atbalsta vairāk nekā 50% dzīvokļu īpašnieku.

 

Neskaidrību un/vai jautājumu gadījumā, lūdzam sazināties ar VNĪ Ekspluatācijas daļu, zvanot pa tālr. 63629553, 63622588 vai 63663338 (Pārventa), vai arī vēršoties personīgi Užavas ielā 8.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: