Noslēdzoties starptautiskajam mākslas mecenātam „Govju parāde Ventspilī 2012”, lielu daļu pasākumā radīto mākslas darbu ir iegādājušies dažādi Ventspils uzņēmumi, kas ir iemesls, kāpēc vairākas govis tika pārvestas uz citām vietām pilsētā.

Liela daļa no uzņēmumiem, kas iegādājās šīs gotiņas, nolēmuši atstāt tās esošajās vietās, taču 10. aprīlī notika to govju skulptūru pārvietošana, kuru atrašanās vietu bija nolemts mainīt.

Govis pārvietotas sekojošās vietās:

  • Govju skulptūra „Sievišķīga govs” no Ostas ielas pret Jāņa ielu pārvesta Ostas ielā pie ekskursiju kuģīša „Hercogs Jēkabs” pieturvietas.
  • Govju skulptūras „Tautas govs” 3 gab. (zaļā, zilā un smilšu krāsas) no Ostas ielas pie ekskursiju kuģīša „Hercogs Jēkabs” pieturvietas pārvestas pie „Piejūras brīvdabas muzeja” ieejas Riņķa ielā pie Vasarnīcu ielas.
  • Govju skulptūra „Zelta saules un sudraba mēness govs” pārvesta no Rātslaukuma uz Pārventas bērnu parku „Fantāzija”.
  • Govju skulptūra „Granātu govs” no Lielā laukuma pārvesta uz Pārventas centru skvērā Lidotāju ielā pie Talsu ielas.
  • Govju skulptūra „Piena ceļš” no tilta apļa Pārventas pusē pārvest pie teātra nama „Jūras vārti”.

Jaunajās atrašanās vietās gotiņu skulptūras turpinās priecēt ventspilniekus, kā arī daudzos pilsētas viesus, kuri atbraukuši uz Ventspili lai apbrīnotu dažādās un atraktīvās govju skulptūras, kā arī citus pilsētas tūrisma objektus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: