Neskatoties uz to, ka laika apstākļi šajā nedēļas nogalē nebija īsti pavasarīgi, tomēr Lieldienu svinēšana pilsētā bija raibu raibā.

Lielajā piektdienā notika Krusta ceļš pa pilsētas ielām. Foto apskati ŠEIT! Bet Lieldienu dievkalpojumus bildēs vari apskatīt ŠEIT!

Piektdien un sestdien Vecpilsētas tirgū bija jūtama īsta Lieldienu noskaņa – bija iespējams iegādāties ne tikai pārtikas un rūpniecības preces, bet arī Lieldienu dekorus un pat trušus. Apskati FOTO!

Protams, kā katru gadu pavasara saulgriežu svinības notika arī Brīvdabas muzejā, kur ikviens varēja kārtīgi izšūpoties, piedalīties olu krāsošanā, apskatīt trušu izstādi, nobaudīt Lieldienu raibo zupu, sasildīties ar siltu tēju un iesaistīties daudzās citās aktivitātēs. Foto apskati ŠEIT!

Arī Bērnu pilsētiņā šodien ciemojās Zaķis Žanis un Cālis Čau, ar kuriem kopā bērni varēja doties raibā Lieldienu ceļojumā. Apskati FOTO!

Savukārt jau otrajās Lieldienās koncerts izskanēja Lielirbes baptistu lūgšanu namā Brīvdabas muzejā, kurā muzicēja užavnieku Ozoliņu ģimene: Marta Ozoliņa (harmonijs, klavieres), Katrīna Ozoliņa (vijole, balss), Elīza Ozoliņa (ģitāra), Matīss Ozoliņš (flauta, soprāna un alta saksofons). Programmā: J. S. Baha, H. Arlena, V. Bellīni, A. Piacollas, E. Morikones skaņdarbi, J. Mediņa, A. Žilinska, J. Kalniņa dziesmas. Foto apskatāmi šeit!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: