No 5. līdz 27. februārim Ventspils bibliotēkas struktūrvienībās - Bērnu, Pārventas un Gāliņciema bibliotēkās notiks interaktīvi un izglītojoši pasākumi bērniem un jauniešiem par drošību internetā.

Net-Safe Latvia Drošāka interneta centrs kopā ar partneriem vairāk kā 100 valstīs visā pasaulē 5. februārī atzīmē Drošāka interneta dienu. Šī gada tēma – „Cieni sevi un citus internetā!”.

Droša interneta mēneša pasākumi

Bērnu bibliotēka (Akmeņu ielā 2), Pārventas bibliotēka (Tārgales ielā 4) un Gāliņciema bibliotēka (Kuldīgas iela 110) piedāvā plašu pasākumu klāstu skolēniem par tiesībām, pienākumiem un atbildību globālajā tīmeklī.

Ceturto gadu Latvijā norisinās konkurss bibliotēkām „Radošais pasākums par interneta drošību manā bibliotēkā”. Konkursa, kura atbalstītāji ir Latvijas Bibliotekāru biedrība, KIS projekts "Trešais tēva dēls", Microsoft Latvija, Telia Latvija un Draugiem.lv, ietvaros februārī bibliotēkās norisināsies interaktīvi pasākumi par drošību internetā.  Konkursam pieteikto radošo pasākumu izvērtēšana, nosakot konkursa uzvarētājus, ilgs līdz 5. aprīlim.

Pagājušajā gadā konkursa Galveno balvu no Publisko bibliotēku attīstības projekta „Trešais tēva dēls” - fotoaparātu - saņēma Gāliņciema bibliotēka.

Ieeja pasākumos bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: