SIA „A Class International” aicina uz uzņēmuma paspārnē esošā sporta kluba „A KLASE” Atvērto durvju dienu – Ventspils Ūdens piedzīvojumu parkā sestdien, 2. februārī.
Plkst. 13:00 uz kopēju sanākšanu aicināti tie, kuri vēlas atbrīvoties no liekā svara. Tiks veidota domubiedru grupa, kuras kopā sanākšana paredzēta reizi mēnesi. Dalīsimies pieredzē, pārrunāsim paveikto un sniegsim atbildes uz interesējošiem jautājumiem. Kluba treneri ieteiks labāko veidu katram kā sports var palīdzēt ātrāk tuvināties mērķim, neatkarīgi no tā vai Jūs apmeklējat kluba piedāvātos treniņus vai darbojaties individuāli. Dalība bez maksas, ar noteikumu, ka Jūsu apņemšanās ir nopietna un motivēta. Savukārt ar ēšanu saistītos jautājumus palīdzēs risināt cilvēki, kuri jau līdzīgu posmu savā dzīvē piedzīvojuši paši. 
 
Uzņēmuma veidotajā komunikāciju portālā www.mytrainerclub.com jau turpat pusgadu, katru dienu savu dienasgrāmatu raksta ventspilniece Laura.  Viņa ir zaudējusi jau vairāk kā 10 kg, uzklausot dietoloģes Lolitas Neimanes ieteikumus un apmeklējot aerobikas nodarbības. Ar Lauras dienasgrāmatu latviešu valodā varat iepazīties šeit www.mytrainerclub.com/laurafood. Cīņu ar lieko svaru ne mazāk sekmīgi uzsākušas arī citas meitenes, izmantojot nedaudz atšķirīgu pieeju auguma pilnveidošanai. Fitnesa profesionāļi un entuziasti ir gatavi dalīties pieredzē.  Aicinām pievienoties neatkarīgi no vecuma un fiziskās pieredzes!
 
Kā jau ierasts, Atvērto durvju dienu pasākumos apmeklētājiem būs iespēja  apmeklēt dažādas nodarbības, iepazīties ar treneriem, uzdot jautājumus.
 
Plkst. 14:00 paredzēta pusstundas treniņu nodarbība iesācējiem. Plkst. 14:30 interesants un dinamisks treniņš izmantojot Fit Ball.
 
Plkst. 15:00 pasākuma viesis – fitnesa treneris Sandis Rūsis (sp.klubs „Sportima”, Rīga), kurš vienlaicīgi arī ir SIA „A Class International” izstrādātās QUADRO TRAINING programmas horeogrāfs un prezentieris, piedāvās QUADRO TRAINING Dance Version. Ventspilniekiem ir izdevība pirmajiem iepazīties ar QUADRO TRAINING bāzes programmu, pēc kuras tiks apmācīti citi treneri darbam ar viņu klientiem, izmantojot minēto treniņu sistēmu.
Noslēgumā paredzēts pusstundu garš spēka vingrinājumu komplekss. 
 
Pēc pasākuma visiem tā apmeklētājiem iespēja ar 30 % atlaidi apmeklēt Ūdens piedzīvojuma parka lielo vai mazo baseinu, vai SPA. 
 
Informācijai: 
tālr. 29141264. 
www.mytrainerclub.com/iveta 
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: