Iestājoties jaunajam, 2013. gadam, kā arī būtiski paaugstinoties vidējai gaisa temperatūrai, zem izkusušās sniega segas atklājās liels atkritumu daudzums, kurus bija nepieciešams savākt.

Atkritumu savākšanai Labklājības ministrijas programmas „Algotie pagaidu sabiedrības darbi” ietvaros tika piesaistīti bezdarbnieki. Pēc intensīviem darbiem 2., 3., un 4. janvārī Ventspilī kopā tika savākti 10 kubikmetri atkritumu tieši no pilsētas ielām.

 

Pēc Jaunā gada iestāšanās liela daļa no atkritumiem bija tieši šampanieša pudeles no svinībām, kā arī citi svētku atribūti. Jēkaba ielā ceļa nomalē tika izsviests pat televizors. Ziemas sezonā ar mainīgiem laikapstākļiem ir ievērojami grūtāk veikt atkritumu savākšanu, tāpēc pēc sniega nokušanas ielas var būt nekārtīgākas nekā ierasts.

 

Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde „Komunālā pārvalde” aicina iedzīvotājus atbildīgāk izturēties pret savu pilsētu, to ļaunprātīgi nepiemēslot un domāt par vidi, kurā paši uzturamies. „Komunālā pārvalde” arī aicina ievērot tīrību un kārtību ne tikai ikdienā, bet arī svētku dienās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: