Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pašvaldības policija pārvākusies

Ventspils pašvaldības policijas dežūrdaļa ir pārcēlusies uz jaunām telpām. Ar šodienu tā iedzīvotājus pieņem Ģertrūdes ielā 16.

Meklē vietu afišu stabiem

Ventspils pilsētas domes Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļa aicina iedzīvotājus ierosināt jaunas vietas afišu stabu novietošanai pilsētvidē.

 

2.lpp. Viedoklis: “Zemāk par zemi” laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Cilvēkiem nav ne laika, ne vēlēšanās iedziļināties un izprast jauniegūtās informācijas patieso nozīmi. Tādēļ cilvēks iet vieglāko ceļu, un nedomādams piekrīt un ļaujas sabiedrībā valdošajai noskaņai. Ja saka, ka ceļi slikti, tātad tā ir. Ja Latvijas iedzīvotāju vairākums uzskatīs, ka mūsu valstij nav nākotnes, tad tai arī nebūs nākotnes.»

3.lpp.

Līņu iela pilsētas nomalē

Pavisam nesen Ventas Balsij piezvanīja kāds Līņu ielas iedzīvotājs. Viņa bēda – iela nav apgaismota, turklāt cilvēki piederību pilsētai izjūtot tik vien kā municipālās policijas reidos.

Lobē lielo tirgotāju intereses

Valdība virza jaunus noteikumus, ko iedzīvotāji varētu izjust kā sadzīves atkritumu apsaimniekošanas tarifu paaugstinājumu, kā arī tas var veicināt neprognozējamu apkārtējās vides piesārņojumu.

Slēpošanas kalnā neliels nogruvums

Slēpošanas kalnā Lemberga hūte straujās laika maiņas veicinājušas nelielu nogruvumu, kas gan nekā neietekmēs tā darbību un arī zaudējumus nav radījis.

4.lpp. Kriminālziņas. Huligāni Cimdiņam nozog rotājumus

Nepilna pusgada laikā atbalsta centrs Cimdiņš jau otro reizi cieš no nezināmu ļaundaru izdarībām. Šoreiz svētku eglei nolauzta galotne un nozagts 100 latu vērts rotājums.

Vajāšanai nodod kontrabandistu

Prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai nodots kāds lietuvietis, kurš caur Ventspils ostu veica Norvēģijā zagtu dārglietu kontrabandu. 

Krāpnieki internetā makšķerē lētticīgos

Internets ir auglīga vide krāpniekiem, jo vienmēr atradīsies kāds lētticīgais vai neuzmanīgais, kurš iekritīs blēžu izliktajās lamatās.

5.lpp. Intervija. Sanda: ņēmu dzīvi savās rokās

Pirms 12 gadiem ventspilniece SANDA PĻAVARĀJA devās uz Īriju, bet nu jau četrus dzīvo Meksikā. Pirms tam tikpat ilgs laiks pavadīts Anglijā, kur iegūts arhitektes diploms. Tagad Sanda darbojas filmu industrijā un reklāmā. Līdz šim viņa bija modele un aktrise, bet nu vēlas nostāties kameras otrā pusē un pievērsties režijai. Sanda labprāt iepazīstinātu latviešus ar meksikāņu kultūru, bet meksikāņus – arī Latvijas vērtībām.

6.lpp. Sports. Divas uzvaras un divas otrās vietas

Igaunijā, Tallinā, notika Baltijas jūras kausa izcīņa basketbolā U16 un U18 vecuma grupās. Divas zelta un divas sudraba godalgas tajā ieguva Latvijas izlases basketbolisti un basketbolistes.

Futbolistiem neizšķirts un zaudējums

Latvijas U19 valstsvienība aizvadījusi pirmās divas spēles tradicionālajā Valentīna Granatkina piemiņas turnīrā futbolā. Vispirms tā atzina Krievijas izlases, kas ir viena no turnīra favorītēm, pārspēku, bet otrajā mačā – pret Slovēnijas valstsvienību – pašā izskaņā izrāva neizšķirtu.

Silovs: rezultāti būs redzami sacensībās

Nedēļas nogalē Nīderlandē, Hērenvēnā, norisināsies Eiropas čempionāts ātrslidošanas daudzcīņā, kurā startēs arī Haralds Silovs, mūsu labākais šī sporta veida pārstāvis, kurš cer tajā sasniegt daudz labākus rezultātus, nekā tas viņam izdevās šīs sezonas sākumā.

7.lpp. Brīvbrīdim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: