Ventspils Pašvaldības policijas Dežūrdaļa trešdien pārcelsies uz telpām Ģertrūdes ielā 16, bet šīs nedēļas laikā Pašvaldības policijas administrācija pārcelsies uz jaunajām telpām Andreja ielā 3 otrajā stāvā.

Iepriekš Pašvaldības policija atradās Aleksandra ielā 6, bet šīs telpas bija fiziski un morāli novecojušas, kā arī kļuvušas nerentablas.

 

Pēc pārcelšanās visi pašvaldības policijas telefonu numuri paliek nemainīgi: pašvaldības policiju iespējams izsaukt, zvanot 636 80808, 636 22934; pieteikšanās apmeklētāju pieņemšanai: 63624729. Apmeklētāju pieņemšana no nākamās nedēļas, 14.janvāra, notiks Andreja ielā 3, 1.stāva zālē: pirmdienās no 16 līdz 18 un trešdienās no 10 līdz 12.

 

Pašvaldības policija aicina apmeklējumu iesniegumu rakstīšanai vai dažādu problēmu risināšanai iepriekš pieteikt, zvanot pa tālruni 63624729. Savukārt personām, kuras pašvaldības policija ir uzaicinājusi administratīvā procesa kārtošanai, no nākamās nedēļas, 14.janvāra, būs jāierodas Ģertrūdes ielā 16.

 

Atgādinām, ka 2012.gada 30.novembrī noslēdzās projekta „Energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumi Ventspils pilsētas pašvaldības ēkās, II kārta” īstenošana, kurā būtiski uzlabojumi četrās Ventspils pilsētas pašvaldības ēkās, t.sk. Andreja ielā 3 un Ģertrūdes ielā 16, kur turpmāk atradīsies

pašvaldības policija.

 

Ēkai Andreja ielā 3 veikta ārsienu siltināšana, bēniņu pārseguma siltināšana, logu un ārdurvju maiņa, maģistrālo cauruļvadu siltumizolācijas sakārtošana, ēkas cokola un pamatu vienotu siltinājumu, ventilācijas sistēmas ar rekuperāciju ierīkošana. Savukārt ēkai Ģertrūdes ielā 16 veikta ārsienu siltināšana, jumta klāja remonts un jumta siltināšana, 1.stāva grīdas siltināšana, logu un ārdurvju maiņa, ēkas cokola un pamatu vienotu siltinājumu, maģistrālo cauruļvadu siltumizolācijas sakārtošana, ventilācijas sistēmas ar rekuperāciju ierīkošana.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: