Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Sniegavīru talka Pļavas skolā

Ventspils 1. pamatskolas kolektīvs, sarīkojot radošās darbnīcas sākumskolas bērniem un viņu vecākiem, radīja prieku kā sev pašiem, tā bijušajiem skolas darbiniekiem un vientuļiem pensionāriem.

Rekonstruēs Dzelzceļnieku ielu

Nākošgad uzsāks Dzelzceļnieku ielas rekonstrukciju, kopā ar to jaunu veidolu iegūs arī dzelzceļa stacijas priekšlaukums.

2.lpp. Viedoklis: “Nemāni sevi” laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Rumānijā dzīvo puisēns Aleksandrs, kuru nu jau pazīst visā pasaulē. Viņš ir īpašs ar to, ka spēj saprasts un runāt par tādām lietām, ko pat pieaugušie nesaprot, un spēj izskaidrot pasaulē notiekošos procesus, raugoties no patiesības skatu punkta.»

3.lpp.

Sprūdžam jāievēro likums

Ventspils dome atkārtoti lūdz ministru Sprūdžu ievērot likumu un atbildēt uz pašvaldības vēstuli par pierādījumiem attiecībā uz izdoto ministrijas rīkojumu par Aivara Lemberga atstādināšanu no amata. Tāpat deputāti lēmuši aicināt arī premjeru izvērtēt savas valdības ministra rīcību, ignorējot likumu.

Austrijas vēstnieks novērtē Ventspili

Tiekoties ar Austrijas Republikas vēstnieku Latvijā, Ventspils mērs Aivars Lembergs norādīja Eiropas Savienības valsts pārstāvim uz vairākām problēmām savienības politikā, kā arī pauda savu viedokli par Latvijas iekšpolitikas norisēm.

No Rīgas siltuma pārvilina speciālistu

Ir notikusi Ventspils siltuma vadības maiņa. Pēc gandrīz trīs gadu darba amatu atstāj Vita Maula un viņas iesākto turpinās Arnis Uzaris, kurš iepriekš strādājis Rīgas siltumā.

4.lpp. Veselības aprūpe. Ziemā traumatisms nedaudz pieaug

Ventspils pusē ik dienu pāris cilvēku paslīd uz slidenajām ielām un nonāk slimnīcā.

Mājas aprūpe ir pieprasīta

Aptuveni 400 pacienti šogad veselības aprūpi vai rehabilitāciju varēja saņemt mājās un viņiem nebija tādēļ jāguļ slimnīcā.

5.lpp. - 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Intervija. Kad rūpnīcas duna ir sirdī

SIA Malmar Sheet Metal ražošanas vadītājs MĀRIS PETROVSKIS nesen, rūpnīcas atklāšanā, atzinās, ka viņam izdevies piepildīt bērnības sapni – pielikt savu roku rūpnīcas izveidē dzimtajā pilsētā Ventspilī. Māris daudzus pārsteidz ar savai paaudzei neraksturīgu lokālpatriotismu un gatavību ieguldīt laiku un darbu idejas vārdā, otrajā vietā liekot tūlītēju materiālu labumu un jaunības vaļaspriekus.

8.lpp. Sports. Čerņavskis – Latvijas čempions graplingā

Saldū notika Latvijas čempionāts graplingā, kurā, priekšlaicīgi uzvarējis visās sešās cīņās, profesionāļu grupā svara kategorijā līdz 76 kilogramiem pārliecinoši par Latvijas labāko graplinga meistaru kļuva ventspilnieks Artūrs Čerņavskis.

Skrējējus Ungārijā sagaida sals un sniegs

Ungārijā notika Eiropas čempionāts krosā, kurā Latvijas izlases sastāvā startēja arī ventspilniece Līga Jansone, viena no mūsu labākajām garo distanču skrējējām, kam izdevās izcīnīt 85. vietu junioru konkurencē.

Telpu futbolisti spēkojas arī Liepājā

Šosezon Ventspils telpu futbolisti cīnās vairākos dažāda līmeņa turnīros un čempionātos. Par Hondas un VTO telpu futbolistiem Ventas Balss jau ir rakstījusi, bet tagad viņiem pievienojusies arī komanda Depo 14, kas pirmo reizi izmēģina spēkus Liepājas atklātajā čempionātā.

9.lpp. Darbs un nauda. Zivju kombināts – ceturtais nozarē

Atjaunojis maksātspēju, Ventspils zivju konservu kombināts pirmo gadu noslēdz ar rekordrādītājiem konservu ražošanā. Tikpat svarīgs sasniegums, pēc kombināta īpašnieku domām, ir arī darbinieku uzticības atgūšana savam uzņēmumam un valstij nomaksātie nodokļi.

Vajadzīgi metinātāji un mehāniķi

Atšķirībā no vispārējās situācijas Latvijā, kur visvairāk pieprasīti apkalpojošās jomas darbinieki, Ventspils darba tirgū visvairāk trūkst apstrādes rūpniecības profesiju pārstāvju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: