Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Patriotismu stiprina ierindas skatē

Latvijas dzimšanas dienas nedēļā Ventspils 4. vidusskolā un Piltenes skolā notikusi ierindas skate, kas skolu audzēkņos radīja pacilātu noskaņojumu un svētku sajūtu.

Ko nozīmē Latvijas valsts ģerbonis?

Dažkārt nākas dzirdēt, ka Latvijas valsts ģerbonī attēloti svešu valstu un varu simboli, – ne visi zina, ko nozīmē ģerbonī attēlotās figūras un zīmes.

2.lpp. Viedoklis: “Mana Latvija”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Neskatoties uz aizvien pieaugušo cilvēku neapmierinātību ar valstī notiekošajiem procesiem un arī ar savu personīgo dzīvi, cilvēkiem ir vajadzīgi svētki.»

3.lpp.

Mērs izglīto skolēnus

Mērs Aivars Lembergs lekcijā Kurzemes vidusskolēniem atklāja Ventspils tēla panākumu atslēgu – pārdomātu, profesionālu un nemitīgu pilsētas mārketingu. Tāpat viņš uzsvēra, ka pilsētas vadībai pirmajā vietā vienmēr ir ventspilnieks.

Noskaidro lielākos Kurzemes profus

Ventspilī notika konkursa Profs 2012 Kurzemes pusfināls, kurā noskaidroti darba tiesību un aizsardzības jomā erudītākie audzēkņi Kurzemē.

4.lpp.

Saruna par Latvijas pašpietiekamību

Patriotiskajā nedēļā ventspilniekiem bija iespēja iepazīties ar izcilā latviešu ekonomista Kārļa Baloža darbiem par Latviju. Pārsteidzoši – lai arī pasaulē pazīstamākais latviešu ekonomists savas idejas klāstīja pirms astoņdesmit gadiem, tās ir aktuālas arī šodien, tādēļ lika klātesošajiem diskutēt arī par tagadni un nākotni, uzdodot jautājumu, ko šodien darīt, lai mūsu valsts būtu pašpietiekama, neatkarīga un paēdusi.

Ventspils studenti – aktīvākie donori

Ventspils Augstskola ir viena no aktīvākajām Latvijas augstskolām, kas regulāri rīko asinsdonoru dienu.

5.lpp.-6.lpp. TV Programma

7.lpp. Intervija. No fotogrāfa līdz izgudrotājam

AIVIS KLAJUMS līdz šim bija zināms kā viens no labākajiem fotogrāfiem Ventspilī, tostarp erotisko foto meistars. Sieviešu žurnāla lasītājas savulaik Aivi atzinušas par iekārojamāko vīrieti. Taču arī viņa radītie jaukie ģimenes un kāzu foto rotā ventspilnieku mājokļus, tādēļ daudzi ir vīlušies, uzzinot, ka Klajuma fotostudija nu jau labu laiku ir slēgta. Izrādās, Aivis tagad fotogrāfē tikai sava prieka pēc un tikai draugus, glezno senu foto tehnikā un daudz domā. Klajums iejuties izgudrotāja lomā un izveidojis mehānismu, kas, viņaprāt, radīs apvērsumu enerģijas ieguvē. Ja tas tiesa, viņš varētu pretendēt uz Nobela prēmiju.

8.lpp. Sports.Ventspils brīvosta– labākā basketbolā

Ventspils brīvostas pārvaldes basketbolisti lieliski startējuši Baltijas jūras ostu turnīrā basketbolā – izcīnot uzvaru visās spēlēs, viņi pelnīti kļuvuši par šā gada čempioniem.

Valstsvienībai neizšķirts ar Virslīgas izlasi

Zemgales Olimpiskā centra stadionā aizvadīta ļoti interesanta pārbaudes spēle futbolā, kurā savā starpā tikās Latvijas nacionālās futbola izlases kandidāti (tikai Virslīgas spēlētāji) un speciāli izveidotā Virslīgas izlase.

Muzikantei goda pjedestāls Polijā

Baiba Muzikante, viena no mūsu labākajām garo distanču skrējējām, izcīnījusi augsto desmito vietu Varšavas 24. neatkarības dienas skrējienā Polijā, turklāt labojusi arī savu personisko rekordu par vairāk nekā divām minūtēm.

9.lpp. Pašvaldība informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: