Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Palīdz svešiniekam atrast mājokli

Standarta sadzīves situācija, kas bija radusies kāda vecāka vīrieša dzīvē, izgāja ārpus viena cilvēka problēmu ietvariem, gūstot plašu rezonansi ventasbalss.ru forumā. Daudzi portāla lietotāji nebija vienaldzīgi par vīrieša likteni un palīdzēja viņam atrast dzīvesvietu.

Sociālā aprūpētāja aplaupa aizbilstamo

Policija beigusi izmeklēšanu skandalozā lietā – kāda Ventspils Sociālā dienesta aprūpētāja noorganizējusi savas aprūpējamās aplaupīšanu. Guvums – 11 latu.

2.lpp. Viedoklis: “Kauna nav”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Dažiem nīkuļiem, kas nonākuši pie varas (pie mums tā ir bieža parādība), šķiet, ka dzīve sākas ar viņiem. Viņuprāt, pirms viņu piedzimšanas pasaules attīstības gaitā nekas nav izdarīts. Viņiem nav zināms, ka kopš senseniem laikiem pasauli ir mainījuši dižgari jeb diženi līderi, nevis viņu pretstati – mazie gariņi, kas domā, ka viņi ir lieli.»

3.lpp.

Valdība šokē pensionārus

Labklājības ministre Ilze Viņķele uzskata, ka pensionāri, kuri darba stāžu uzkrājuši padomju gados, šodien nav tiesīgi gausties par mazām pensijām, jo strādājuši citas valsts labā. Pensionāri par ministres attieksmi ir sašutuši.

4.lpp.

Gūtmanis: gribu tiekties uz laukiem

Televīzijas šovā Lauku sēta šosezon piedalījās arī piltenieks Dzintars Gūtmanis. Viņu izbalsoja pirmo.

5.lpp.

Aicina novākt piemiņas vietu

Jau teju divas nedēļas pagājušas kopš traģiskās avārijas, kad Lielajā prospektā nositās jaunietis. Tur ir izveidota piemiņas vieta, taču ne visus tas apmierina.

PVD pārbauda skolu ēdinātājus

To, cik precīzi uzņēmumi, kas ēdina skolasbērnus, kā arī pašvaldību algotie pavāri skolās un bērnudārzos ievēro jaunos MK noteikumus, kontrolē Pārtikas un veterinārais dienests (PVD), kas daudzviet konstatējis noteikumu pārkāpumus.

Pārprastā labsirdība

Kādas deviņstāvu mājas pagrabā Inženieru ielas dzīvojamajā masīvā pirms pāris dienām iemesti seši kaķēni. Metējs uzskata, ka ir tos paglābis no bada un aukstuma.

 

6.lpp. Sports. Sīvā cīņāpieveikti Zviedrijas čempioni

Ar uzvaru Eiropas Izaicinājuma kausu izdevies sākt BK Ventspils, kas diezgan sīvā un aizraujošā cīņā savā laukumā tikai ar 72:68 pieveica latviešu basketbolista Edgara Jeromanova pārstāvēto Zviedrijas čempionvienību Norrkoping Dolphins.

Jaunie futbolisti – otrie Lietuvā

Olimpiskās cerības U11 vecuma futbolisti (treneris – Igors Kičigins) izcīnījuši otro vietu starptautiskajā futbola turnīrā Ateitis Cup 2012 Lietuvā, finālā tikai pēcspēles sitienu sērijā ar 5:6 piekāpjoties Kaļiņingradas vienībai Baltika.

Jātniekiem otrais rudens posms

Sporta centra Kleisti jāšanas manēžā norisinājās Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) rudens otrā posma sacensības šķēršļu pārvarēšanā, kā arī Rudens kausa izcīņa jāšanā ar ponijiem. Abās šajās sacensībās Demoras jātniekiem šoreiz neizdevās iegūt godalgotas vietas.

7.lpp.

Interesējas par suitu tautastērpu

Lai labāk iepazītu suitu tautastērpu, mācītos izšūt tā rakstus kreklos, villainēs, ieadīt zeķēs un cimdos, otrdien Jūrkalnes tautas namā uz pirmo nodarbību pulcējās ap desmit interesentu – vietējie iedzīvotāji un atbraukušās ventspilnieces.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: