Aizvadītajās Londonas 2012 Paraolimpiskajās spēlēs pirmo reizi tik lielā sporta pasākumā brīvprātīgo darbā kā kapelānam bija iespēja piedalīties Latvijas pārstāvim Pēterim Tervitam.

Pēc vairākām atlases kārtām un mācību sesijām Londonā ar Ventspils pilsētas domes, Ventspils baptistu draudzes un citu organizāciju un privātpersonu finansiālo un garīgo atbalstu kapelāns, Ventspils baptistu draudzes sludinātājs Pēteris Tervits, kalpoja daudznacionālajā dažādu reliģiju un kristīgo konfesiju kapelānu komandā.

Par redzēto un piedzīvoto Londonas 2012 Paraolimpisko spēļu kapelāns Pēteris Tervits stāstīs sestdien, 6. oktobrī, plkst. 17.00 Ventspils baptistu baznīcā, Platā ielā 13.

Pasākumā viesosies Londonas 2012 Paraolimpisko spēļu čempions Aigars Apinis, viņa treneris un atbalsta komanda, kā arī vairāki citi Latvijas Paraolimpiskās vienības atlēti.

Šajā dienā tiks atklāta fotogrāfa Jura Bērziņa-Soma darbu izstāde. Juris Bērziņš-Soms ir vienīgais fotogrāfs no Latvijas, kurš ir Londonas 2012 Paraolimpisko spēļu notikumu liecinieks. Fotogrāfijas būs apskatāmas Ventspils baptistu baznīcā, sākot no atklāšanas dienas līdz 14. oktobrim katru dienu plkst. 12.00-19.00, svētdienās 13.00-19.00.

Fotogrāfijas tapušas ar Basketbola kluba „Ventspils” atbalstu. Adventa laikā vienā no BK Ventspils spēlēm fotogrāfijas tiks pārdotas vairāksolīšanā un iegūtie līdzekļi izlietoti labdarībai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: