Svarīgu uzvaru cīņā par Latvijas futbola 1. līgas medaļām izcīnījuši FK Ventspils dublieri, kas izbraukumā ar 1:0 pārspēja JPFS/FK Spartaks dublierus.

Ar vienīgo vārtu guvumu šajā mačā izcēlās Dāvis Indrāns. Čempionāta kopvērtējumā ventspilnieki ar 18 spēlēs izcīnītām 11 uzvarām, diviem neizšķirtiem un pieciem zaudējumiem ieņem piekto vietu, piecus punktus atpaliekot no trešās vietas īpašnieces Skonto 2 vienības.

 

Pie panākuma tikuši arī mūsu U17 vecuma futbolisti, kas Jaunatnes futbola čempionāta kārtējā spēlē savā laukumā ar 3:2 pieveica vienus no saviem sīvākajiem sāncenšiem Skonto futbolistus. Divus vārtus mūsējo labā guva Vladislavs Fjodorovs, bet viens precīzs sitiens Denisa Bezuščonoka kontā. Pateicoties šai uzvarai, ventspilnieki pakāpušies arī čempionāta kopvērtējumā, kur tagad ieņem trešo vietu.

 

Jāpiebilst arī tas, ka četri mūsu U17 komandas futbolisti – Deniss Bezuščonoks, Viktors Litvinskis, Viktors Baikovs un Vitālijs Dubrovskis – izsaukti uz sava vecuma valsts izlasi, kuras sastāvā uzsāks gatavošanos UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēm, kas no 23. līdz 28. oktobrim norisināsies Beļģijā.

 

Jāatzīmē arī tas, ka veiksmīgi turpina spēlēt U19 vecuma futbolisti, kas jau trešo gadu pēc kārtas kļuvuši par jaunatnes turnīra uzvarētājiem. Turklāt šosezon viņi zelta medaļas nodrošinājuši jau priekšlaicīgi – trīs spēļu kārtas pirms čempionāta noslēguma. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: