1. septembrī no plkst. 11.00 līdz 13.00 Ventspils Jaunrades nama durvis būs atvērtas bērniem un jauniešiem no 3 līdz 25 gadiem, kā arī viņu vecākiem, lai iepazītos ar VJN piedāvātajām interešu izglītības programmām kultūrizglītībā (deja, mūzika, teātris, folklora, vizuālā un lietišķā māksla), tehniskajā jaunradē, sportā, vides izglītībā, jaunatnes darbā u.c.

Iepriekšējā mācību gadā nodarbības VJN 57 apakšprogrammās apmeklēja 1681 audzēknis. 2012./2013. mācību gadā piedāvātais interešu izglītības studiju, klubu un grupu skaits un saturs būs nemainīgs. Pozitīvas izmaiņas sola kokapstrādes darbnīca, jo iegādāts jauns aprīkojums – kokapstrādes cehs miniatūrā. Audzēkņi varēs virpot, strādāt ar augstvērtīgiem griezējinstrumentiem, izgatavot konkrētas detaļas un citas interesantas lietas. Astronomijas kluba nodarbības vadīs jauna skolotāja – fizikas, astronomijas un mehānikas doktorante Aija Laure.

 

Vadoties pēc Valsts izglītības satura centra (VISC ) izvirzītajām prioritātēm jaunajā mācību gadā – audzēkņu pilsoniskās apziņas, patriotisma stiprināšanas, vides izzināšanas, tautas tradīciju un kultūrvēsturiskā mantojuma apzināšanas un saglabāšanas, esam plānojuši organizēt un piedalīties dažādos pasākumos: Latvijas Republikas proklamēšanas 95. gadadienai veltītajā pasākumu ciklā „Mana Latvija”, VISC organizētajos konkursos, skatēs un sacensībās, kā arī organizēt starptautiska mēroga pasākumus pašu mājās – pasaules tūres posmu galda hokejā, folkloras svētkus u.c. Turpināsim gatavošanos XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, kas notiks 2015. gadā.

 

Nodarbībām Jaunrades namā var pieteikties jau no 20. augusta un līdz pat 10. oktobrim. Mājaslapā www.jaunradesnams.lv ir atrodama pieteikuma veidlapa, kuru nepieciešams parakstīt un personīgi iesniegt Jaunrades namā no plkst. 8.00-22.00. Iespējams arī atnākt uz namu, saņemt pieteikuma anketu un visu izdarīt uz vietas. Lai apliecinātu datu pareizību, jāuzrāda audzēkņa personu apliecinošs dokuments. Gan iepazīties ar programmu piedāvājumu, gan pieteikties nodarbībām būs iespējams arī 1. septembrī rīkoto atvērto durvju pasākuma laikā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: