Lai atrisinātu garo rindu problēmu pie acu ārsta, Ventspils poliklīnika sākot ar otrdienu, 14.augustu pacientiem izsniegs kārtas numurus. Tas garantēs, ka pacients konkrētajā dienā tiks pieņemts pie speciālista.

Šobrīd, tuvojoties septembrim, ir ļoti saasinājusies situācija ar rindām pie acu ārsta. Bērniem ir jāiet uz bērnudārzu vai skolu, tāpēc viņiem nepieciešams acu ārsta izmeklējums. Tā rezultātā šomēnes veidojas īpaši garas rindas pie šī speciālista, sasniedzot vairākus desmitus pacientus dienā, un tik lielu pacientu skaitu fiziski nav iespējams pieņemt.

 

Turklāt daudzi rindu ieņem jau vairākas stundas pirms ārstam sācies pieņemšanas laiks. Lai novērstu šīs neērtības, kad pacientiem stundām ilgi jāgaida koridorā, kā arī nerastos situācija, ka cilvēks ir gaidījis, taču speciālists viņu nepaspēj pieņemt, pacients varēs konkrētās dienas rītā reģistratūrā saņemt kārtas numuriņu. Tas pacientam garantēs, ka tajā dienā speciālists viņu pieņems un nebūs uz poliklīniku jānāk atkārtoti.

 

Šāda kārtība būs spēkā pirmdienās, otrdienās un trešdienās. Jāatgādina, ka ceturtdienās un piektdienās acu ārsts pieņem pēc pieraksta un iedzīvotāji var pierakstīties arī uz šīm dienām. Pieraksts ir aptuveni mēnesi uz priekšu.

 

Ventspils poliklīnika aicina pacientus, kuriem vizīte pie acu ārsta nav tik steidzama, pie speciālista vērsties septembrī vai oktobrī, kad mazināsies bērnu un skolēnu plūsma. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: