Trešdien, 15. augustā, pēc vasaras pārtraukuma savu darbu atsāk Ūdens piedzīvojumu parka atrakciju un SPA komplekss,  kā arī lielais peldbaseins.

Jaunā sezona tiks uzsākta arī ar vairākiem jauninājumiem, kas īpaši izdevīgi ventspilniekiem.

Līdz šim pirmdienas Ūdens piedzīvojumu parka Ūdens atrakciju un SPA daļā bija atlaižu dienas, kad visus pakalpojumus varēja izmantot ar 20% atlaidi. Jaunajā sezonā tiek ieviesta papildus atlaižu diena – ceturtdiena. Turpmāk gan pirmdienās, gan ceturtdienās ūdens priekus varēs izbaudīt lētāk.

Tas nav viss. Par prieku SPA kompleksa regulārajiem apmeklētājiem tiek ieviesti  4 reižu SPA abonementi. Pērkot 4 apmeklējumus uzreiz, varēsi ietaupīt 25%. Abonementi būs derīgi mēnesi no iegādes brīža.

Jauno sezonu Ūdens piedzīvojumu parks vēlas uzsākt ar jaunām un krāšņām bildēm. Ikvienam ir unikāla iespēja piedalīties nebijušā pasākumā – Ūdens piedzīvojumu parka fotosesijā. Atsūtot savu vārdu un uzvārdu uz e-pastu info@ocventspils.lv un būs iespējams iekļūt to cilvēku vidū, kas 15. augustā, no plkst. 20 līdz 22 SPA un ūdens priekus varēs izbaudīt bez maksas. Kavēties gan nevjag, jo dalībnieku skaits ir ierobežots. Īpaši pieteikties tiek aicinātas ģimenes ar bērniem. Iegūtās fotogrāfijas tiks izmantotas Ūdens piedzīvojumu parka publicitātes vajadzībām.

Vēl līdz 31. augustam iespējams nobaudīt ūdens priekus zem atklātas debess Ventspils Pludmales akvaparkā. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: