Ventspilī turpinās projekta „Ventspils pilsētas izglītības iestāžu infrastruktūras uzlabošana, II kārta” ieviešana – projekta ietvaros norisinās pirmsskolas izglītības iestāžu (PII) „Zvaigznīte”, „Pasaka” un „Eglīte” teritorijas labiekārtošanas darbi, lai bērni varētu rotaļāties pievilcīgā un mūsdienīgā vidē.

Tāpat pie PII „Zvaigznīte” galvenās ieejas ir izbūvēts stāvlaukums, lai vecāki ar bērniem varētu brīvi piekļūt bērnudārzam. Savukārt pie Ventspils 3. vidusskolas ir izbūvēts pievadceļš saimnieciskajām vajadzībām, fasāde un laukums pie skolas jau ir sakārtots.

SIA „Vindbūvserviss” praktiski gandrīz ir pabeidzis Ventspils Vakara vidusskolas sporta zāles rekonstrukciju, kā rezultātā izglītības iestāde ieguvusi jaunu sporta zāli pilnvērtīga mācību procesa nodrošināšanai.

Kopumā projekta ietvaros pirmsskolas izglītības iestādēs tiks uzstādītas rotaļu iekārtas un nojumes, spēļu laukumi, kā arī jaunas rūpnieciski izgatavotas smilšu kastes ar pārsegu, lai nodrošinātu higiēnas prasības atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajam, kā arī tiks sakārtotas pirmsskolas izglītības iestāžu teritorijas, tai skaitā, celiņu izbūve, apzaļumošana u.c. darbi. Vienlaikus PII „Eglīte” tiek uzstādītas atbilstošas rotaļu iekārtas bērniem ar īpašām vajadzībām.

Projekta kopējās izmaksas ir 857 641 LVL, tai skaitā, Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums 707 986 LVL (85%)i, valsts budžeta dotācija 18 741 LVL (2,25%) un Ventspils pilsētas pašvaldības finansējums 130 914 LVL apmērā.

Projekta īstenošanas termiņš ir 2012. gada 30. septembris.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: