Ventspilniekus un pilsētas viesus šajā vasarā priecē Ventspils ielās, parkos un skvēros izvietojušās „Govju parādes Ventspils 2012” dalībnieces.

Skaistās gotiņas var ne tikai apskatīt, bet, paviesojoties Ventspils Prāmju terminālī, no 26. jūlija iespējams piedalīties arī „Tautas gotiņas” tapšanā.

Viena no trim „Tautas gotiņām” – zilā „Jūras gotiņa” – turpmāk atradīsies Prāmju terminālī, Dārzu ielā 6. Ikviens, kurš Ventspils Tūrisma informācijas centrā iegādāsies uzlīmi un uzlīmēs to uz gotiņas, saņems sertifikātu par dalību mākslas darba veidošanā.

 

Gidi organizētām grupām uzlīmju un sertifikātu iegādi var pieteikt iepriekš pa tālruni 63622263 vai e-pastu tourism@ventspils.gov.lv.

 

Pirmā no trim „Tautas gotiņām” – zaļā „Ziedu gotiņa” – tika pabeigta jau „Govju parādes Ventspils 2012” atklāšanas dienā 30. jūnijā, bet, tā kā mākslas un mecenātisma projekts turpinās visu vasaru, tika nolemts piedāvāt iespēju ikvienam interesentam piedalīties „Tautas gotiņu” tapšanā līdz pat akcijas noslēgumam oktobrī.

 

Savu kārtu un māksliniekus gaidīs arī dzeltenā „Pludmales gotiņa”, kas šobrīd kopā ar „Ziedu gotiņu” atrodas pie izklaižu kuģīša „Hercogs Jēkabs” piestātnes Ostas ielas promenādē.

 

Plānots, ka uzlīmes varēs iegādāties arī 4. augustā Ventspils Pilsētas svētku laikā informācijas teltī Ostas ielās promenādē, kur atradīsies arī Ventu banka. Savukārt Hanzas dienu laikā Rīgā 18. un 19. augustā viena no „Tautas gotiņām” pati dosies uz Rīgu, lai arī rīdzinieki un Rīgas viesi varētu piedalīties unikālajā mākslas akcijā. Turpat Ventspils informatīvajā teltī darbosies arī Ventspils virtuālā vēstniecība un Ventu banka.

Atgādinām, ka Ventspils Tūrisma informācijas centrā ir pieejama pastaigu karte „Govju parāde Ventspilī”, kas izdota trīs valodās – latviešu, krievu un angļu valodā. Tajā atrodama karte ar visu 24 gotiņu atrašanās vietām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: