Kurzemes tūrisma asociācija aicina uz semināru Vietējais produkts – «Ražots Kurzemē» 24. jūlijā plkst. 10 viesu nama Struņķukrogs pasākumu teltī (Padures pagasts).

Seminārā galvenais akcents tiek likts uz stāstiem par Kurzemes īpašajiem produktiem, uzņēmējiem un cilvēkiem. Stāsti veidoti, apkopoti un sagatavoti vairāku mēnešu garumā. Šefpavārs Aivars Varņeckis pasākuma norises vietā gatavos šmorklopša zupu, kuras recepte gūta no 19.gs. recepšu grāmatas. Kurzemes vīndaris Mārtiņš Sants iepazīstinās ar augļu un ogu vīnu darīšanas tradīcijām. Pieteikšanās semināram līdz 21. jūlijam Kurzemes tūrisma asociācijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: