Sestdien Ghetto Games festivāla sacensībās smagas iekšējas traumas guva BMX braucējs Artūrs Griķis, kurš svētdienas rītā slimnīcā miris, tāpēc atcelti 1.julījā paredzētie pasākumi.

17 gadus vecais BMX braucējs pēc veiktā trika neveiksmīgi piezemējās, ar vēderu uztriecoties stūrei. Viņam palīgā piesteidzās gan sacensību organizatori, gan medicīnas personāls, un sākotnēji par nopietniem savainojumiem nekas neliecināja. Pēc mediķu apskates Artūrs tomēr tika nogādāts Ventspils slimnīcā, kur noskaidrojās, ka jaunietim ir nopietni iekšējie savainojumi. Svētdienas rītā puisis slimnīcā miris...

Valsts policijas Ventspils iecirknī informācija par nelaimes gadījumu no slimnīcas uzņemšanas nodaļas saņemta šorīt, informē aģentūra LETA. Mediķi informējuši policiju, ka vakar ap plkst.18.30 slimnīcā no sacensībām BMX trasē nogādāts nepilngadīgs jaunietis, kuram konstatēta iekšējo orgānu trauma. Mediķiem neizdevās glābt jaunieša dzīvību un šorīt īsi pēc plkst.6 viņš miris.

Līdz ar šo traģisko notikumu, festivāla organizatori biedrība „STREETBASKET” atceļ 1.jūlijā Ventspils Piedzīvojumu parkā paredzētās sacensības BMX, MTB treilos un veikbordā.

Ghetto Games festivāla organizatori, Olimpiskais centrs „Ventspils” un Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs A.Lembergs izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā BMX braucēja Artūra Griķa ģimenei un draugiem sakarā ar traģisko un pēkšņo zaudējumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: