Konkursa „Pilsētas rota 2012” organizatori saka lielu paldies Ventspils pilsētas iedzīvotājiem par individuālo dzīvojamo māju teritorijas labiekārtošanu, veicinot pilsētvides un apstādījumu teritoriju sakārtotību Ventspilī.

Organizatori pateicas par atsaucību, piedaloties Ventspils pilsētas uzturēšanā un sakopšanā, kā arī popularizējot skaistu, sakārtotu, mūsdienīgu, vietējiem augšanas apstākļiem un situācijai atbilstošu dārzu.

Konkurss norisinājās laika posmā no 2012. gada 11. līdz 22. jūnijam, vērtējot viendzīvokļa māju teritoriju sakoptību, skatoties no ielas puses.

Šajā gadā pēc žūrijas komisijas, kuru vada Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks, ieteikuma vērtēšanai tika izvēlēti 8 īpašumi. Speciāli izveidota žūrijas komisija organizēja izvirzīto konkursa dalībnieku apsekošanu, braucot pa pilsētas ielām un izvērtējot pieteiktos dalībniekus saskaņā ar apstiprināto nolikumu. Pieteiktos dalībniekus žūrija vērtēja, nosakot no 1. līdz 3. vietai.

Ventspilī izsludinātā konkursa „Pilsētas rota 2012” individuālo dzīvojamo māju teritorijas 1. līdz 3. vietu īpašniekiem balvu pasniegšana notiks 30. jūnijā plkst. 16.00 uz lielās svētku skatuves Ostas ielas promenādē, „Govju parādes 2012” ietvaros.

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: