Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Arvien vairāk skaistu dārzu

Noslēdzies ikgadējais skaisto dārzu un sakoptāko teritoriju konkurss Pilsētas rota. Žūrija ventspilnieku privātmāju teritorijas vērtēja, skatoties no ielas, bet astoņas no tām ar saimnieku laipnu atļauju apskatīja arī no iekšienes.

Veido elektroniskās nozares klasteri

Vakar topošās trīsdimensiju attēlu veidošanas tehnoloģiju rūpnīcas pamatos iebetonēja kapsulu ar vēstījumu nākamajām paaudzēm un vakardienas Ventas Balss numuru. Ražotne solās kļūt par lielāko savā jomā Eiropā.

2.lpp. Viedoklis: „Tālredzīgi”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Ventspils slimnīcas vadības lēmums domāt par tā dēvētajiem bonusiem, lai piesaistītu Ziemeļkurzemes reģionālajai slimnīcai jaunus speciālistus, manuprāt, ir prātīgs lēmums. »

3.lpp.

Ventspilī – pasaules līmeņa pasākums

Vēl tikai viena diena mūs šķir no šā gada krāsainākā notikuma –

pasākuma Govju parāde Ventspils 2012 atklāšanas.Tasapvienots ar Ziedu dienu, kas ietver sevī arī konkursa Pilsētas rota uzvarētāju apbalvošanu un bagātīgu visdažādāko košumaugu, augļu koku un krūmu tirdziņu Vecpilsētas tirgus laukumā.

4.lpp.

Gatavojas pagastu svētkiem

Katrā pagastā viens no pašiem svarīgākajiem kultūras un izklaides notikumiem ir pagasta svētki, kad visas dienas garumā iespēja piedalīties sportiskās aktivitātēs, baudīt vietējo pašdarbnieku un viesmākslinieku koncertus, apskatīt izstādes un visbeidzot izlustēties ballē. Pagasti svētkiem ļaudis gatavojas laikus.

5.lpp. Veselības aprūpe. Jaundzimušo mirstība – zemākā valstī

Ventspilī ir viens no zemākajiem jaundzimušo mirstības rādītājiem valstī, liecina nupat pabeigtā pētījuma rezultāti.

Pateicībā dāvina funkcionālo gultu

Ventspils slimnīcas paliatīvās aprūpes nodaļa no kuldīdznieces Marutas Liekniņas dāvinājumā saņēmusi funkcionālo gultu, kas atvieglos īpaši smago pacientu aprūpi.

6.lpp. Sports. Kazaņas Rubin trenējas Ventspilī

Mūsu pilsētas sporta bāzes un lieliskos treniņu apstākļus novērtējusi vairākkārtējā Krievijas čempione futbolā – Kazaņas Rubin, kas šeit ieradusies uz vairāku nedēļu treniņnometni.

Olimpiādē startēs 28 novada sportisti

Latvijas III olimpiādē, kas no 6. līdz 8. jūlijam norisināsies Liepājā, Ventspils novada komanda startēs 28 dalībnieku sastāvā.

Smirnovam bronza un izstāšanās

Latvijas čempionātā riteņbraukšanā, kurā tika sadalīti medaļu komplekti gan individuālajā, gan grupas braucienā, ventspilnieks Andris Smirnovs startēja ar mainīgām sekmēm, noslēgumā izcīnot bronzas medaļu.

7.lpp. Dzīvesziņa. Katram nosprausta sava taciņa

Dziednieka Zigfrīda Liedes stiprā puse ir alkoholisma ārstēšana. Tomēr viņam nav striktas atbildes, kādēļ, piemēram, māsa nodzeras, bet brālis tikpat kā vispār nelieto alkoholu. Šo sfēru, tāpat kā citas, pārzina augstākais spēks.

Jūlijā jāpalēnina ātrums, jāatrod savs ritms

Akāšas hronikās teikts, ka jūlijā Visuma enerģijas plūdīs ar lielu ātrumu, būs sajūta, ka mēnesis ir ļoti īss un viss paātrinās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: