Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Laika apstākļu prognozes – visdažādākās

Lai arī līdz vasaras saulgriežiem vēl pusotras nedēļas, domas par tiem aizņem teju vai visu prātus. Svarīgi arī zināt, kāds būs laiks – līs kā pa Jāņiem vai karsēs saule? Ko iemest automašīnas bagāžniekā – gumijas zābakus vai pretiedeguma krēmu?

Drēbes ir, trūkst apavu un gultu

Vienmēr ir cilvēki, kas vēlas atdot nevajadzīgo apģērbu un traukus, pat gultas un veļasmašīnas, un ir tādi, kam šī lietas ir ļoti vajadzīgas. Mantu maiņu pilsētā koordinē vairākas sabiedriskās organizācijas.

2.lpp.Viedoklis: „Paldies valdībai!”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Ielēkt braucošā vilcienā ir gandrīz neiespējami. Bet tieši to Latvija vēlējās izdarīt, pēc neatkarības atgūšanas, domādami, ka brīvais tirgus pats visu sakārtos. Bet tā nenotiek, un ir pilnīgi skaidrs, ka valstij bija jāpalīdz un joprojām ir jāpalīdz radīt ne tikai labvēlīgu vidi uzņēmējdarbībai, bet ir arī jārada jaunas darba vietas.»

3.lpp.

Pērk zemi rotaļu laukumam

Pašvaldība nolēmusi iegādāties zemes gabalu, lai ierīkotu privātmāju rajonā bērnu rotaļu laukumu.

4.lpp. Novadā. Demogrāfijas veicinātājiem jaunas idejas

Jūrkalnes draugs Rauls Vēliņš kopā ar domubiedriem un novada pašvaldību turpina rosīties, lai Jūrkalne, Ance un viss novads kļūtu par paraugu citām pašvaldībām demogrāfisko ideju popularizēšanā.

Saruna mirkli pirms izlaiduma

Vidusskolu audzēkņi nu jau ieņēmuši starta pozīciju lidojumam tālāk – citā kolektīvā un jaunā dzīvē. Nedēļas sākumā tikāmies ar dažiem no 15 Ugāles vidusskolas absolventiem. 

5.lpp. Veselības aprūpe. Katrs mazais pacients ir personība

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas bērnu nodaļā darbu sākusi ārste rezidente Zane Gūtmane. Apkārtējie saka, ka Zane darbam pieiet ar lielu mīlestību. Un mazie pacienti to noteikti jūt.

Studenti slimnīcai atrāda padarīto

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas un Ventspils Augstskolas sadarbības ietvaros Informācijas tehnoloģiju fakultātes studenti prezentējuši savus bakalaura darbus. Daļai no tiem tiks piemeklēts praktisks pielietojums slimnīcā.

6.lpp. Sports. Basketbolistes pārliecinoši iekļūst pusfinālā

Ventspils sieviešu basketbola komanda ļoti pārliecinoši aizvadījusi Latvijas III olimpiādes kvalifikācijas turnīru – divās spēlēs tikpat daudz uzvaru, kas nodrošināja iekļūšanu tā pusfinālā.

Demoras jātniekiem godalgas otrajā posmā

Jātnieku kluba Demora sportisti uzrādījuši ļoti atzīstamus rezultātus Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) kausa izcīņas otrā posma sacensības konkūrā, poniju jāšanā un šķēršļu pārvarēšanā amatieriem, kas vainagojās arī ar godalgotajām vietām.

Brāļi Dermaki – Eiropas sešniekā

Triāla kluba Karters braucēji brāļi Dermaki, kas vēl nesen uzvarēja šāgada Latvijas Zelta talantos, tagad lieliski apliecinājuši savas prasmes arī Eiropas līmenī – jaunākais no brāļiem, Arvis, kļuvis par Eiropas čempionu, bet Ansis izcīnījis piekto vietu.

7.lpp. Intervija. Tuvākā Mīlestību pierāda darbībā

Pieredzējušais kuģu Kapteinis DAINIS BRIEDIS kuģojot pabijis ap 70 pasaules valstīm. Saskare ar Somālijas pirātiem viņam bijis pēdējais grūdiens, lai uz pāris mēnešiem atteiktos no naudas pelnīšanas un ieguldītu savus personīgos līdzekļus, palīdzot dažādu slimību un kroplību piemeklētajiem Āfrikas ļaudīm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: