Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Sveic mērķtiecīgos un talantīgos

Ventspils pilsētas dome, pasniedzot Pedagoģiskā darba inovācijas fonda apliecību un balvu, iepriecinājusi 21pilsētas skolas audzēkni un viņu skolotājus, kuri palīdzējuši gūt teicamus panākumus mācību priekšmetu olimpiādēs valstī un Kurzemes reģionā.

Rožkalni zem izsoles āmura

Viens no lielākajiem Ventspils novada viesu namiem un kempingiem – Rožkalni– šonedēļ piespiedu kārtā ticis izsolīts.

2.lpp.Viedoklis “Maz personību”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Pagājis gads kopš Zatlers ar savu rīkojumu Nr. 2 vienai ļaužu daļai deva iespēju izrēķināties ar Saeimu, kas viņuprāt bija visu viņu dzīves nelaimju cēlonis. Kā izrādās, nebija gan toreiz Saeimā ievēlētie pilsoņi pie vainas. Vienīgais, kā atzīst eksperti, kam izdevās uzlabot savu dzīvi, ir Zatlers. »

3.lpp.

Veloceliņa strīds Valdemāra ielā

Uz Valdemāra ielas braucamās daļas nesen iezīmēts veloceliņš, tomēr, kā tas maina stāvēšanas un pārvietošanās noteikumus uz ielas, iedzīvotājiem nav skaidrs. Lielākā neziņa ir par mašīnu novietošanu.

4.lpp.Veselības aprūpe. Slimnīca Ventspilī būs

Atbilstoši Veselības ministrijas izstrādātajam un diskusijai nodotajam struktūrplānam slimnīca Ventspilī būs vēl vismaz turpmākos sešus gadus.

Komandas darbs mazā pacienta labā

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas pediatrijas dienesta vadītāja dr. Ieva Ozola mūsu slimnīcā strādā jau gadu. Pa šo laiku ir būtiski uzlabots komandas darbs, lai mazo pacientu ārstēšana noritētu pēc iespējas efektīvāk.

5.lpp.Darbs un nauda. Zaļajā namiņā darbojas fotosalons

Sintija Brakmane, Kristīne Luckova un Monta Blāze-Pētersone iepazinās fotokursos, kurus vadīja Ventspilī labi pazīstamais fotogrāfs Aivis Klajums mācību centrā Buts. Pabeigušas kursus, viņas nolēma likt lietā iegūtās zināšanas un atvēra Zaļajā namiņā fotosalonu.

Krievijas imports joprojām dārgs

Ventspils kokrūpnieki negaida satricinājumus izejvielas tirgū saistībā ar gaidāmo Krievijai iestāšanos Pasaules Tirdzniecības organizācijā un līdz ar to Krievijas koksnes importēšanas iespējām ar pazeminātu tarifu likmi. Šonedēļ Ekonomikas ministrija rīkoja tikšanos ar Krievijas koksnes vēsturiskajiem importētājiem, lai apspriestu sagatavošanos importa atjaunošanai.

6.lpp. Sports. Kāpēji spēkojās Ventspilī

Sporta namā Centrs notika starptautiskās grūtās kāpšanas sacensības Ventspils Open 2012, kurās vīriešu konkurencē labākais bija rīdzinieks Dmitrijs Ogurcovs, bet sieviešu – Anna Ņikuļina no Siguldas.

Rodeo trešie, Sumata – ceturtie

Ar ļoti spraigām un interesantām cīņām noslēgušās Battery Superkausa otrā posma Aizputes sacensības, kurās mūsu sportisti izcīnīja divas uzvaras, kā arī piedzīvoja pāris sāpīgus kritienus, pēc kuriem gan tāpat spēja uzrādīt augstus rezultātus.

Pietrūka lielmeistara un veiksmes

Latvijas komandu čempionātā šahā aizvadīts Ventspils posms, kurā mājinieki tika pie viena panākuma, bet divās cīņās piedzīvoja minimālus zaudējumus.

7.lpp. Intervija. Esam ietaupījuši, krīzi pārdzīvosim

Uzņēmējs PĒTERIS ELSTS kopā ar sievu BAIBU vada uzņēmumu Niedrāji MR. Viņi apzinās, ka uzņēmums Latvijas mežistrādes nozarē tiek vērtēts ļoti augstu. Elsti pārliecināti, ka viņu panākumu pamatā ir godīga attieksme pret cilvēkiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: