Ir ļoti patīkami, ja tavu darbu un centību novērtē un pasaka paldies. Tāpēc jau kopš 2000. gada Ventspils pilsētas dome ik gadu Pilsētas svētkos sveic un apbalvo tos Ventspils iedzīvotājus un uzņēmumus, kuri ir veicinājuši pilsētas attīstību un nesuši Ventspils vārdu Latvijā un pasaulē.

Arī šogad Pilsētas svētkos notiks labāko un izcilāko ventspilnieku apbalvošana, un jebkuram pilsētas iedzīvotājam būs iespēja pateikties par labu darbu vai  sasniegumiem cilvēkiem, kuri to ir pelnījuši.

Lūdzam piedalīties Ventspils pilsētas domes organizētajā aptaujā un izteikt viedokli par to, kuri cilvēki, radošās vai profesionālās grupas, kā arī juridiskās personas pelnījušas šādus apbalvojumus:

Lielo balvu – par izciliem sasniegumiem Ventspils vārda popularizēšanā   pasaulē, kā arī par būtisku ieguldījumu Ventspils attīstībā.

Balvu – par augsti profesionāli veiktu darbu kādā konkrētā nozarē, uzņēmējdarbībā, pilsētas vides vai vizuālā tēla veidošanā.

Aizpildītās anketas līdz 3. jūnijam lūdzam nogādāt domes Vispārējā nodaļā ( Jūras ielā 36, 23. kabinetā) vai iemest domes pastkastēs. Speciāli šim nolūkam izvietotās kastes ar aptaujas anketām atrodas veikalos „TOP” Tārgales ielā 63 un Poruka ielā 16, tirdzniecības centrā „Tobago” Lielajā prospektā 3/5, Sporta hallē Sporta ielā 7/9, tirdzniecības namā „Andrejnams” Andreja ielā 7 un Pārventas bibliotēkā Tārgales ielā 4.

Savu viedokli varat izteikt arī internetā, apmeklējot Ventspils pilsētas portālu www.ventspils.lv.

Lielās balvas un Balvas ieguvējus no 2000. – 2011. gadam var aplūkot šeit.

Anketu izdrukā šeit.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: