Piektdien Ventspils pilsētas domes Sociālā dienesta pansionāts un bērnu nams „Selga” rīkos Atvērto durvju dienu, lai iedzīvotāji varētu iepazīties ar sadzīves apstākļiem Ventspils pilsētas veco ļaužu pansionātā.

Interesenti tiek gaidīti laikā no plkst. 12.00 līdz 16.00 Pansionātā un bērnu namā „Selga”, Pērkoņu ielā 21, Ventspilī.

Atvērto durvju diena paredzēta kā pasākums, kura laikā ventspilniekiem būs iespējams personīgi tikties ar veco ļaužu pansionāta vadību un darbiniekiem, iepazīties ar pansionāta darbu, institūcijā pieejamajiem rehabilitācijas pakalpojumiem un speciālistiem, kuri pansionāta klientiem ir pieejami. Atvērto durvju dienas apmeklētāji varēs iepazīties ar brīvā laika pavadīšanas iespējām pansionātā un apskatīt pansionāta iemītnieku veidotos un gatavotos rokdarbus.

Aicinām ventspilniekus aktīvi izmantot iespēju, ka iestādes vadība un darbinieki būs personīgi pieejami un gatavi sniegt atbildes uz interesentu uzdotajiem jautājumiem.

Tuvāku informāciju iespējams iegūt, zvanot uz Pansionāta un bērnu nama „Selga” tālruņiem 63622457 vai 63625478.

Pansionātā tiek nodrošināta gan īslaicīga, gan ilgstoša sociālā aprūpe un sociālā rehabilitācija pensijas vecumu sasniegušām personām un invalīdiem. Pašlaik pansionātā dzīvo 135 iemītnieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: