Ar Ventspils domes atbalstu pirmdien, 30. aprīlī no plkst. 11:00 līdz 19:30, Olimpiskajā centrā "Ventspils" norisināsies priekšpēdējais, devītais ZZ Čempionāta 2012 pusfināls.

Sacensībās piedalīsies aptuveni 1400 skolēnu no Ventspils, Talsiem, Kandavas, Pūņiem, Tukuma, Rojas, Stendes, Popes, Puzes, Dundagas, Vērgales, Pāvilostas, Irlavas, Engures, Jaunpils, Pūres, Smārdes, Ugāles, Durbes, Valdemārpils, Piltenes, Tumes, Aizputes, Liepājas un Saldus. 12 labākās un draudzīgākās klases iekļūs Lielajā Finālā, kas notiks 26. maijā Rīgā.

 

Skolēnu lielākajās sporta un prāta spēlēs pusfinālos kopā piedalās 660 klases jeb aptuveni 20 000 skolēnu, savukārt finālā tiks 138 klases no visas Latvijas.

 

Katrā čempionāta pusfinālā skolēnus sagaida vairākas fiziskās veiklības un prāta atjautības disciplīnas, piemēram, sportiskā atrakcija AXA piedzīvojums, NIKE RIGA RUN vadītā iesildīšanās, kā arī pārbaudījums, kas tapis sadarbībā ar Latvijas Florbola savienību. Par mūziku un enerģijas lādiņu rūpējas Radio 101 dīdžeji, turklāt savus priekšnesumus demonstrē Latvijas Zelta Talantu 2012 pusfinālisti un finālisti. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: