Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ceļmalā nozāģē divus ozolus

Iedzīvotāji satraucas, ka Rīgas šosejas malā šonedēļ nozāģēti divi brangi ozoli.

Mēneša beigās futbola klubam atkal būs prezidents

Futbola kluba Ventspils jaunais prezidents kļūs zināms pēc valdes sēdes aprīļa beigās, taču vēl svarīgāks ir jautājums par komandas spēku un varēšanu jau pavisam drīzā nākotnē. Pagaidām saņemti solījumi atbalstu nesamazināt.

2.lpp. Viedoklis: "Marionetes", laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Saeimas lēmums par pensionēšanās vecuma paaugstināšanu sākot jau no 2014. gada nevis no 2016. gada, kā politiķi vienbalsīgi bija solījuši pirms vēlēšanām, parādīja, ka Merkele Dombrovskim un visai viņa pavadošajai svītai ir svarīgāka par Latvijas cilvēkiem un savas valsts nākotni. Eiropas zvaigžņu slavas dziesmas jaunajam censonim un talantīgajam grāmatvedim Dombrovskim ir aptumšojušas prātu un atņēmušas sirdsapziņu.»

3.lpp.

Valdības partijas ciniski lauž solījumus

Vienotības, Zatlera Reformu partijas un Visu Latvijai–TB/LNNK deputāti vakar nobalsoja par strauju pensijas vecuma paaugstināšanu līdz 65 gadiem. Ja Saeima tādu likumprojektu atbalstīs arī turpmākajos lasījumos, jau 2014. gadā pensija pienāksies vēlāk. Iespējams, tapis ieraugs jaunam referendumam. 

4.lpp. Ūdekas ziņas. 

5.lpp.- 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Vide. Veloceliņš. Vietas, kurās jāuzmanās

Iestājoties siltākam laikam, cilvēki noteikti vēlēsies izmēģināt jauno veloceliņu, braucot uz Staldzeni vai Būšniekiem. Tomēr šajā maršrutā ir posmi un vietas, kas prasa īpašu uzmanību.

Telpaugu pārstādīšana

Pavasaris sācies ne tikai dārzā. To labi jūt arī pieradinātie, dzīvoklī podos audzētie telpaugi. Šobrīd ir īstais laiks tos palutināt – pārstādīt, nomazgāt, pabarot un apmīļot. Ne velti zinātnieki ir pierādījuši, ka labāk zaļo un aug tās istabas puķes, par kurām saimnieks vai saimniece ne tikai rūpējas, bet ar kurām arī aprunājas.

8.lpp. Sports. Telpu futbolisti – trešie Latvijā

Ventspils tirdzniecības ostas telpu futbolisti tomēr nav spējuši pārvarēt Ogres un Daugavpils komandu pretestību un līdz ar to ierindojušies trešajā vietā Latvijas reģionālās telpu futbola līgas finālturnīrā, kas tāpat ir teicams un vēl nebijis sasniegums Ventspils telpu futbola vēsturē.

Teikvondisti spēkojās Lietuvā

Gatavojoties Latvijas III olimpiādei, sporta kluba Favorīts sportisti startējuši Lietuvas atklātā čempionāta sacensībās teikvondo un izcīnījuši arī vairākas godalgas.

9.lpp. Skolēni vasarā varēs nopelnīt

Arī šogad skolēniem, kas nāk no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, kā arī daudzbērnu ģimenēm, kuru aprūpē ir trīs un vairāk bērnu, vasaras mēnešos tiks dota iespēja nopelnīt.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: