Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Uguns atņēma dzīvību un mājas

Ugunsnelaimē bojā gājušā Jānīša mamma Zenta kopā ar abiem pārējiem bērniem – trīsgadīgo meitiņu un gandrīz 9 gadus veco dēlu – joprojām atrodas slimnīcā. Viņas dzīvesbiedrs Bruno cer, ka sieva ar bērniem rīt tiks palaista mājās. Kur tagad būs viņu mājas, vēl jāizšķiras.

Ščerbatihs beidz sportista karjeru

Mūsu titulētākais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs veselības problēmu dēļ ne tikai nepiedalīsies Eiropas čempionātā svarcelšanā, kas reizē ir arī pēdējā atlase uz Londonas olimpiskajām spēlēm, bet arī nolēmis pielikt punktu savai sportista karjerai.

2.lpp. Viedoklis: „Dārga bilde”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Nevienu dienu presē un medijos neiztiek bez kādas ziņas par fotoradariem, it kā tā būtu vissvarīgākā un dzīvei visakūtākā problēma, kuru neatliekami jārisina. Ja nekas nemainīsies, tad drīzumā Latvijā vairs nebūs ceļu, pa kuriem varēs attīstīt ātrumu 60 kilometru stundā, bet valsts tērē miljonus radaru iegādei.»

3.lpp.

Traģēdija darba vietā

Lieldienu nedēļa Ventspils pusē paņēmusi vairāku cilvēku dzīvības. Ugālē, strādājot uz šķeldotāja, darba vietā gāja bojā 46 gadus vecs vīrietis. Par traģisko negadījumu ierosināta krimināllieta un sākta izmeklēšana.

Laukums iegūs unikālu veidolu

Pēc rekonstrukcijas un labiekārtošanas darbiem Lielais laukums iegūs unikāla objekta aprises, kas nelīdzināsies nevienam no jau zināmajiem analogiem. Tādu minējumu vakar izteica mērs Aivars Lembergs pēc vācu arhitekta Deivida Kuka prezentācijas.

4.lpp.

Kendijai saziedoti 1500 latu

Tuvojas izskaņai pareizticīgo kristiešu Lielais gavēnis, kas vienmēr ir saistīts ar brīvprātīgu ziedošanos, kas tiek darīta nevis piespiedu kārtā, bet gan mīlestības un prieka dēļ. Sv. Nikolaja pareizticīgās baznīcas draudzes locekļi šajos priekos varēja dalīties ar pilnīgi svešiem cilvēkiem, savācot ziedojumus mazajai Kendijai Briežkalnei.

Putnu drauga fotoizstāde

Mācoties 7. klasē, Visvaldis Šteinbergs kļuva par skolas fotogrāfu. Kopš tā brīža pagājis labs laiks, bet Visvalža bildētkāre nav rimusi. Tagad viņš fotogrāfē dabu.

5.lpp. Veselība. Cilvēka otrā āda – apģērbs

Cilvēka āda pēc platības ir pats lielākais ķermeņa orgāns – pieaugušam cilvēkam tās platība svārstās no viena līdz diviem kvadrātmetriem.

Ko pērkam audumu veikalā

Lai arī lielākā daļa cilvēku izvēlas vieglāko un arī drošāko ceļu un iegādājas jau gatavu apģērbu, tomēr arī audumu veikalu pārdevējām darba netrūkst.

6.lpp. Sports. Regulārajā čempionātā – otrie

Noslēdzies Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārais čempionāts, kurā ventspilnieki ar 15 uzvarām un vienu zaudējumu finišējuši otrie, tādējādi jau nodrošinot sev vietu izslēgšanas spēļu pusfinālā, kurā mūsējo pretinieki būs vai nu Liepājas Lauvu, vai Jelgavas basketbolisti.

7.lpp. Dzīvesziņa. Biešu brāga un terpentīns

Pavasarī visiem gribas būt jauniem, smukiem un slaidiem, un ir vairākas metodes, kā to izdarīt, nemokot sevi un izmantojot dabas dotās vērtības. Ko un kā darīt, stāsta reģe Sanita Sīkle.

Stāsts par četrām laivām

Meklējot savu ceļu, masiere Ilvija Koha ir sapratusi – cilvēks droši var stūrēt trīs četras, varbūt pat piecas laivas, no katras paņemot to, kas tobrīd vajadzīgs tieši viņa attīstībai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: