Tārgales  sporta zālē notika Ventspils novada basketbola  turnīrs senioriem, kurā varēja piedalīties sportisti, kuru vecums pārsniedz 32 gadu robežu.

Organizatoru vēlējās apzināt vidējās paaudzes basketbolistus, rodot iespēju  izmēģināt spēkus basketbola laukumā. Turnīrā piedalījās trīs komandas no  Vārves un Tārgales pagastiem, kā arī sastādītā vienība, kurā galvenokārt  spēlēja novada skolu sporta skolotāji.

Spraigās cīņās labākie šoreiz bija mājinieki Tārgales pagasta komanda - I.Ozols, R.Sietiņš, K.Siņicins, J.Liepājnieks, N.Arājs, A.Liepājnieks, V.Oliņš, M.Bērtulsons, J.Šauriņš. Principālā spēlē tā ar 47:44 pieveica Vārves vienību, kurā spēlēja  S.Štraube, S.Kviesis, D.Ikše, B.Ruņevics, A.Siliņš, S.Birziņš un A.Čaklis.

Trešajā vietā sastādītā  komanda  A.Žeimunds, S. Šteinbergs, R.Mūrnieks, V.Ziemelis, A.Čaklis, J. Šauriņš un A.Paipals,  kura tikai spēļu galotnēs bija spiesta piekāpties Vārves un Tārgales komandām.

Spēļu  starplaikā  trīspunktu metienu konkursā  ar 7 precīziem  raidījumiem labākais  bija  Valdis Ziemelis, atstājot  aiz sevis Dagni Ikši un Sandi Kviesi, bet soda metienus  visprecīzāk  realizēja Agris Paipals, Valdis Ziemelis un Raitis Mūrnieks, attiecīgi 8, 7 un 6  precīzi raidījumi  no 10.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: