Trešdien ap plkst. 11:00 Usmas pagastā pie Aizupes dambja mežā ogot iegāja kāda 64 gadus veca sieviete, bet no meža neiznāca.

Ceturtdien notika ogotājas meklēšanas darbi, kuros piedalījās policijas darbinieki, Zemessardzes pārstāvji un privātpersonas.

Kā ceturtdien informēja VP Ventspils iecirkņa priekšnieks Ģirts Kokins, ogotājas meklēšana joprojām nav devusi nekādus rezultātus. Meklēšanu apgrūtina arī purvainais apvidus. Ir mēģināts sievieti meklēt arī ar suņa palīdzību, taču nekādu rezultātu tas nav devis. Nav arī aculiecinieku, kas sievieti būtu kaut kur manījuši un varētu sniegt noderīgu informāciju. Pazudušajai ogotājai nav bijis līdzi mobilā tālruņa. Mežā viņa esot devusies kopā ar vairākiem cilvēkiem, taču pazudusi no viņu redzesloka.

Policija lūgusi Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem (NBS) sievietes meklēšanā iesaistīt arī helikopteru, taču saņēmusi atteikumu. "Mežā pašlaik ir ļoti daudz ogotāju un sēņotāju, un identificēt pazudušo ogotāju no helikoptera būtu ļoti sarežģīti, tāpēc helikoptera iesaistīšana nebūtu racionālākais risinājums. Mēs esam ieteikuši policijai lūgt palīdzību zemessargiem," informēja Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departamenta Preses nodaļas vecākā referente Sandra Brāle.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: