3. martā Zlēkās notiks pārgājiena svētki ''Latvijas Izaicinājums 2024'' maršruta ''Zlēku izzinātājs'' atklāšanas ietvaros. Pasākuma organizatori parūpējušies, lai piedalīties varētu ikviens.

''Zlēku izzinātājs'' maršruts nebūs parasts pārgājiens, tā laikā dalībnieki paši ar digitālo aplikāciju ''LatvianRoutes'' navigēs ceļu, pildīs dažnedažādus atjautības uzdevumus un uzzinās interesantus faktus, lai vēl tuvāk iepazītu apkārtni, tāpat arī konkrētos punktos tos sagaidīs īpašas uzdevumu stacijas, silta tēja un citi pārsteigumi.

Dalībnieki varēs izvēlēties, kuru no trim distancēm veikt: ģimenes apli ap 11 km, mazo apli ap 25 km vai lielo apli 35 km.

Pārgājiens vedīs Zlēku dabas veidotos ceļos, pieturvietas radot vēsturiskas nozīmes vietās. Dienas lielākais pārbaudījums būs purva šķērsošana, kur ikvienam būs izvēle, vai sevi izaicināt vai doties gar tā malu. Neskatoties uz to, vai purvs šķērsots vai apiets – ikvienu pārgājiena noslēgumā sagaidīs uz ugunskura gatavota pārgājiena zupa un izlozes kārtībā atbalstītāju dāvanas.

Reģistrēties pārgājienam var ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: